7 Φεβρουαρίου 2023

Η «συγγνώμη» του ΑΟ Μελάμπων για τα επεισόδια

Στην πλήρη καταδίκη του κρούσματος βίας στο γήπεδο της, από οπαδούς της ομάδας, προχώρησε με μια μακροσκελή ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Μελάμπων.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του ΑΟ Μελάμπων, ζητάει συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και φυσικά από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σταύρο Φραντζεσκάκη για την επίθεση που δέχθηκε. Καταλήγοντας η ανακοίνωση, η διοίκηση του ΑΟ Μελάμπων δεσμεύεται δημόσια πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους επεισόδια, τα οποία δεν εκφράζουν τόσο τον ΑΟ Μελάμπων, όσο και τους Μελαμπιανούς γενικότερα. Η εν λόγω ανακοίνωση του ΑΟ Μελάμπων, κοινοποιείται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου και στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Μελάμπων είναι η ακόλουθη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μελάμπων συνεδρίασε εκτάκτως χτες, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα θλιβερά γεγονότα, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο των Μελάμπων, στον αγώνα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου με την Ομάδα των Λιβαδίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καταδικάζει απερίφραστα τα κρούσματα βίας που συνέβησαν στο γήπεδό μας. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι τα γεγονότα αυτά αποτελούν μεμονωμένα και απαράδεκτα περιστατικά και δεν εκφράζουν ούτε τη Διοίκηση, ούτε τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας, ούτε την κοινωνία των Μελάμπων. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από την 55χρονη πορεία της Ομάδας μας στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, κατά την οποία, αυτή είναι μόλις η 2η φορά, που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για τα γεγονότα αυτά, καταρχήν από την Διοργανώτρια Αρχή του Πρωταθλήματος, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου γενικά και ειδικότερα από τον Διαιτητή κ. Σταύρο Φραντζεσκάκη και τους βοηθούς του, οι οποίοι υπήρξαν τα θύματα των θλιβερών αυτών γεγονότων. Συγνώμη και από την Ομάδα των Λιβαδίων, η οποία διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρο το Νομό Ρεθύμνου, προκειμένου να έρθει στις Μέλαμπες να παίξει μπάλα, βρέθηκε ακούσια στα γεγονότα αυτά, από τους, κατά γενική ομολογία, φιλήσυχους Μελαμπιανούς, που βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την Ομάδα μας, επίσης από τον προπονητή μας κ. Γιώργο Παπαδάκη για την προσπάθεια που κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος να βοηθήσει την Ομάδα και τέλος από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας, που τα γεγονότα αυτά ακύρωσαν την προσπάθεια που είχαν μέχρι εκείνο το σημείο, καταβάλει.

Τελειώνοντας, το Διοικητικό Συμβούλιο, υπόσχεται δημόσια προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον  παρόμοια περιστατικά στο γήπεδο των Μελάμπων, τα οποία, για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε, ήταν μεμονωμένα και απαράδεκτα και δεν εκφράζουν ούτε την Ομάδα μας, ούτε τους Μελαμπιανούς γενικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Αθλητικού Ομίλου Μελάμπων».

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *