6 Δεκεμβρίου 2023

Τριπλή Ρεθυμνιώτικη εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό Πάλης της Κροατίας

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας θα συμμετέχουν ο Νίκος Καραβάνος, η Βασιλική Κραβάνου και η Ιωάννα Μακρυδάκη, συνοδευόμενοι από τον προπονητή του ΑΠΟΡ Μανώλη Καραβάνο.

Ανακοίνωση
«Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωταθλημα Πάλης που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από της 16-19/7/2022 θα αποτελείται από τους πρωταθλητές Ελλάδας σχεδόν όλων των κατηγοριών και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που δίδει σε όλους τους πρωταθλητες την ευκαιρία να αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση νέων κάτω των 15 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με μια αποστολή 30 αθλητών. Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου πρωτοπορεί στο άθλημα με 3 συμμετοχές – τις μοναδικές από την Κρήτη- και ο προπονητής Μανώλης Καραβάνος θα συνοδέψει στην Κροατία τους πρωταθλητές Ελλάδος Βασιλική Κραβάνου -13 ετών – και Νικόλαο Καραβάνο 15 ετών ενώ ευκαιρια να αναμετρηθεί θα έχει και η Ιωάννα Μακρυδάκη – 15 ετών- καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία δίδει την ευκαιρία να δηλωθούν σε κάθε κατηγορία 2 νέοι αθλητές. 

Στο ταπί θα χυθούν το Σάββατο 15/7/2022 η  Βάσω Καραβάνου  και η Ιωάννα Μακρυδάκη και ο Νίκος Καραβάνος αγωνίζεται την Κυριακή 16/7/2022. Το Ηπειρωτικό  Πρωτάθλημα αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης γι’αυτή την ηλικία και οι αθλητές που έφτασαν λίγες ώρες πριν  το μεγάλο αυτό ταξίδι θα αποκομίσουν μεγάλες εμπειρίες και δυνατές αναμετρήσεις με τους όμορους πρωταθλητές των άλλων χωρών. Οι προσδοκίες του προπονητή Μανώλη Καραβάνου είναι μεγάλες για τους Ρεθεμνιώτες αθλητές και η διαίκηση του ΑΠΟΡ εύχετε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *