27 Φεβρουαρίου 2021

Υπέγραψε το υγειονομικό πρωτόκολλο η Επισκοπή

Ακολουθώντας και άλλες ομάδες της Football League, από την Δευτέρα η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοίνωσε πως υπέγραψε και αυτή το υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να ανάψει το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους και να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ Επισκοπής αναφέρει:

Έτοιμη για να τηρήσει κάθε υγειονομικό μέτρο στο ακέραιο είναι η ομάδα μας.

Από χθες άλλωστε (Δευτέρα 18/1), υπέγραψε το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να είναι καθ’ όλα νόμιμη βάσει των προϋποθέσεων που απαιτούνται για να πραγματοποιηθούν προπονήσεις ,αγώνες σ’ ένα πρωτάθλημα που όλοι αναμένουμε όπως αυτό της Football League.

 

Το πρωτόκολλο ορίζεται από την Υγειονομική Επιτροπή της Λίγκας και έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Covid 19 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Η ΠΑΕ της Επισκοπή μας είναι υποχρεωμένη να ορίσει έναν υπεύθυνο γιατρό που θα είναι καθ’ ύλην αρμόδιος για τα εβδομαδιαία τεστ που θα διενεργούνται σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοικητικό προσωπικό.

Πριν την έναρξη προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής SL2-FL κυρίου Ξενοφώντα Ρούσση με τους ιατρούς προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν οι όποιες απορίες προκύψουν.

 

Το ισχύον πρωτόκολλο αφορά την αγωνιστική περίοδο, ισχύει ωστόσο και για τις προπονήσεις όπου είναι υποχρεωτικό το εβδομαδιαίο μοριακό τεστ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *