28 Ιανουαρίου 2023

Υποσχέσεις για το μέλλον από την Τσοντάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ρεθεμνιώτισσα αθλήτρια Μαρία Τσοντάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο Νέων Ανδρών / Νέων Γυναικών που έγινε στην Εσθονία, με την συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών υψηλού επιπέδου. Η Τσοντάκη κατάφερε να φτάσει μέχρι τους «16» στην κατηγορία των 73+ κιλών.

Η ανακοίνωση του συλλογου Tae Kwon Do «Δαυίδ»:
«Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ΤΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο Νέων Ανδρών / Νέων Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία, αλλά στάθηκε δύσκολο να ξεπεράσει την Ισπανίδα αντίπαλο της, καθώς στους αγώνες συμμετείχαν επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου!
Η Ρεθεμνιώτισσα αθλήτρια παραμένει όμως στην ίδια κατηγορία και δικαιούται να διεκδικήσει παρόμοια πρωταθλήματα για ακόμα τρεις χρονιές, καθώς φέτος είναι η νεότερη σε ηλικία.

Ο προπονητής της ΤΣΟΝΤΑΚΗΣ ΔΑΥΙΔ του Tae Kwon Do ΔΑΥΙΔ ειναι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση της και αναζητά αγώνες στο εξωτερικό, ώστε να διατηρήσει την αθλήτρια σε υψηλό επίπεδο, ώστε να ξαναζήσει τόσο όμορφες εμπειρίες, όσο αυτήν στο Ταλίν της Εσθονίας, καθώς βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους καλύτερους!

Έγιναν σημαντικές επαφές και με άλλους Αθλητικούς Συλλόγους και αναμένονται μελλοντικές συνεργασίες πάντα με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος και την υποστήριξη των αθλητών μας!
Αν και είμαστε ακόμα στην αρχή, είμαστε σίγουροι ότι πολλές και σημαντικές διακρίσεις περιμένουν όλα τα μέλη του συλλόγου μας Tae Kwon Do ΔΑΥΙΔ!
Το μέλλον όλων των αθλητών μας θα είναι σίγουρα λαμπρό και ελπίζουμε να μπορέσουν σύντομα να ζήσουν αυτήν την τεράστια τιμή και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνή πρωταθλήματα!
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον ΝτόΕλληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντό Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation και όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές, οι οποίοι ήταν στην αποστολή και στάθηκαν δίπλα στην Μαρία σε όλο αυτό το μαγικό ταξίδι!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Anek lines – Blue star ferries ANEK LINES – Blue Star Ferries  για τη συνεχή υποστήριξη!
Νέα τμήματα TaeKwonDo WTF θα δημιουργηθούν από τον Σεπτέμβριο για όλες τις ηλικίες, παιδιά ( από 3 ετών) , εφήβους, ενήλικες- τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της COVID19.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *