Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «Ρέθυμνο Αξίζεις» στα γραφεία της ΕΠΣΡ

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου επισκέφθηκαν 4 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις» του υποψήφιου Δημάρχου Θοδωρή Νίνου και ενημερώθηκαν από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για σημαντικά ζητήματα που άπτονται του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, όπως σχετικά ενημέρωσε η ΕΠΣΡ.

Στα γραφεία της ΕΠΣΡ βρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Λυρώνης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρώην Ενωσιακός τεχνικός ΕΠΣΡ), Μποτόνης Μποτωνάκης (έχει διατελέσει Ταμίας Δ.Σ. ΕΠΣΡ), Ντίνος Φραγκάκος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας), αλλά και η Ασημίνα Κεφαλά-Κόνδυλα. Τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμμετάς Γιώργος Δασκαλμαρκάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Μακρυγιάννης, έχοντας μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από το ποδόσφαιρο και τους χώρους άθλησης, όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣΡ:

«Στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις» του Θοδωρή Νίνου.

Συζητήθηκαν θέματα για το χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας. Η συζήτηση υπήρξε γόνιμη και εποικοδομητική. Κατατέθηκαν προτάσεις από τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ρεθύμνου στους εκπροσώπους του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις» και έγινε ουσιαστικός διάλογος. Υπήρξε διάθεση συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και  αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών και υπόσχεση πως θα σταθούν δίπλα στους ανθρώπους του αθλητισμού και στα σωματεία με τρόπο δίκαιο. Το ΔΣ της ΕΠΣΡ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε πως θα συνεργαστεί  χωρίς δεσμεύσεις με οποιαδήποτε δημοτική αρχή επιλέξει ο κυρίαρχος λαός για το καλό του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Από την ΕΠΣ Ρεθύμνου παρευρέθησαν οι:

Χνάρης Τίτος Πρόεδρος

Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος Γενικός Γραμματέας

Κουργιαντάκης Δημήτριος Ταμίας

Μακρυγιάννης Χαράλαμπος Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας

Από το Συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» παρευρέθησαν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Λυρώνης Γεώργιος

Μποτωνάκης Μποτόνης

Φραγκάκος Κωνσταντίνος Κεφαλά-Κόνδυλα Ασημίνα».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM