20 Απριλίου 2024

Φιλικό με το ΣΥΝΚΑ την Κυριακή (16.00) στην Σοχώρα για τον ΑΟΝ Αστέρα

Επιστροφή στα φιλικά παιχνίδια, γεμίζοντας το κενό… που προήλθε από την μετάθεση της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής για τις 11 Οκτωβρίου κάνει ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου την Κυριακή, φιλοξενώντας στις 16.00 το απόγευμα το ΣΥΝΚΑ στο γήπεδο της Σοχώρας.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ηλία Ασπρομάτη και τους συνεργάτες του να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία, την οποία και θα αντιμετωπίσουμε στην 3η αγωνιστική του φετινού Κρητικού Ομίλου.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα για το φιλικό με το ΣΥΝΚΑ, από το οποίο θα απουσιάσει σίγουρα ο Παντελακάκης, ενώ 3 ακόμη ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών.

Μετά από τρία επίσημα παιχνίδια, Super Cup και δύο αναμετρήσεις για τον 5ο Όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, η ομάδα μας επιστρέφει ξανά στον δρόμο… των φιλικών παιχνιδιών. Η μετάθεση της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, για τις 11 Οκτωβρίου έφερε τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια, τα οποία έκλεισε ο προπονητής μας Ηλίας Ασπρομάτης.

Πρώτο από αυτά είναι το Κυριακάτικο (20/9) με αντίπαλο το ΣΥΝΚΑ στο γήπεδο της Σοχώρας, σε φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα. Πρόκειται για μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο μας να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, δοκιμάζοντας και πάλι αρκετά πράγματα, απέναντι σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα του Κρητικού Ομίλου. Μικροπροβλήματα τραυματισμών υπάρχουν, με τον Παντελακάκη να μην υπολογίζεται λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Ευριπίδη Πετρίδη, Απόστολου και Πέτρου Κλειδή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *