Φιναλίστ ο Νουχάκης στα διπλά του Red Cup BMW στην Ταραγόνα!

Ο Ρεθυμνιώτης τενίστας Γιώργος Νουχάκης με τον Ισπανό συμπαίκτη του, Carlos Joaquin Ramos Membrives κατέλαβαν τη 2η θέση στα διπλά του τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF που φιλοξενήθηκε στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Έφτασαν μέχρι τον τελικό του χωμάτινου τουρνουά της ITF, Red Cup ITF BMW Oliva Motor Tennis Tarragona, αφού κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Γάλλους, Bouchelaghem/ Pires με 6-4, 7-5, στα προημιτελικά τους Ισπανούς, Ramirez / Goni με 6-2, 6-4 και στα ημιτελικά τους Ελβετούς Dietrich/ Kobelt (Νο.2) με 2-6, 6-2, 10-7.

Στον Μεγάλο τελικό του τουρνουά αντιμετώπισαν το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τον Κορεάτη C. Lee και τον Ιάπωνα H. Friend από τους οποίου ηττήθηκαν με 6-3, 6-4 αν και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.

Στο μονό της διοργάνωσης στην κατηγορίας J4, ο Νουχάκης έφτασε έως τους «16», κερδίζοντας τον Ισπανό Antonio Prat με 6-3, 6-1, ενώ στην επόμενη φάση ηττήθηκε από τον επίσης Ισπανό Alejandro Juan Mano με 0-6, 2-6 και αποκλείστηκε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *