Χάνει το ντέρμπι με τον Ρεθυμνιακό ο Μονιάκης

Χωρίς τον Μανόλη Μονιάκη θα αγωνιστεί η ΑΕ Μυλοποτάμου στο ντέρμπι με τον Ρεθυμνιακό την ερχόμενη Κυριακή, πιθανότατα στο γήπεδο Λιβαδίων, αφού στον έμπειρο αμυντικό επιβλήθηκε ποινή 3 αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Κάλυβο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε τις ποινές που επέβαλλε σε ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου, για την 7η αγωνιστική σε Α’ και Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Αναλυτικά, οι ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ στην συνεδρίαση της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, είναι οι ακόλουθες:

«Τιμωρίες ποδοσφαιριστών

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 05-11-2018 και ώρα 22.30, με παρόντες, τον Πρόεδρο και το Α΄ Μέλος του Β΄ Μέλους απουσιάζοντος λόγω νομίμου κωλύματος  επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

Αγώνες Α’ Κατηγορίας (7η Αγωνιστική)

1) Στον ποδ/στή Καλυβιανάκη Στέφανο του σωματείου ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ με αριθ. Δελ. 1342884 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2  περίπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ.(2) περίπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παίξιμο)}  – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Ψηλορείτης – ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ της 04-11-2018.

2) Στον ποδ/στή Μονιάκη Εμμανουήλ του σωματείου ΑΕ Μυλοποτάμου με αριθ. Δελ. 1153381 Επιβάλλει: Ποινή αποκλεισμού μιας (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «30 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1  περίπτ. (γ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη  κάρτα για βιαιοπραγία σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (κουτουλιά εκτός φάσης σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα την πτώση στο έδαφος του τελευταίου. Η προαναφερόμενη πράξη λόγω των αντικειμενικών-ποιοτικών χαρακτηριστικών της διακρίνεται από την περίπτωση της απλής απώθησης και υπάγεται στη βίαιη μορφή απώθησης η οποία συνιστά βιαιοπραγία)}– στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Καλύβου – ΑΕ Μυλοποτάμου της 03-11-2018».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM