1 Οκτωβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΟΚΑ Αρκάδι

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα στην οδό Κουντουριώτη 129-131, δίπλα από την Εθνική Τράπεζα στο Κολωνάκι, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή προσφοράς και μεταποίησης που διοργανώνει ο ΟΚΑ Αρκάδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΚΑ Αρκάδι:
«Ο Σύλλογος μας, ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή προσφοράς και μεταποίησης με πολλές εκπλήξεις.
Σας περιμένουμε Κουντουριώτη 129-131, δίπλα από την Εθνική, στο Κολωνάκι, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00 το απόγευμα. Αυτές τις γιορτές προσπαθήστε να προσφέρετε περισσότερα σε ανθρώπους που το χρειάζονται
και για τα δικά σας δώρα … μεταποιήστε ένα παλιό σας αντικείμενο… και κάντε το δώρο στη μαμά ή στο μπαμπά, στον παππού ή στην γιαγιά , στον αδερφό ή στην αδερφή ή ακόμη και στους φίλους σας.
Σας περιμένουμε αθλητές και γονείς και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, να στηρίξετε επίσης την προσπάθεια του συλλόγου μας σε συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο με τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία! Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές.
*Να κρατάτε μαζί σας παλιές ξύλινες κουτάλες, παλιά μικρά φαναράκια, παλιές Χριστουγεννιάτικες μπάλες, χρησιμοποιημένα πινέλα ή ότι άλλο φαντάζεστε ότι μπορεί να γίνει ένα νέο δωράκι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα»

 

Βαλάντης Χόμπης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *