Ψήφισμα του ΟΦΑ στην μνήμη της Ελένης Κολυβάκη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο ΟΦ Αρμένων μετά την απώλεια της Ελένης Κολυβάκη, μητέρας του Ταμία της ομάδας Ευάγγελου Κολυβάκη και γιαγιάς των ποδοσφαιριστών του συλλόγου (ανδρική ομάδα και Ακαδημίες) Επαμεινώντα Ευαγγ. Κολυβάκη, Ιωσήφ Ευαγγ. Κολυβάκη, Επαμεινώντα Γεωργ. Κολυβάκη, Στέλιου Γεωργ. Κολυβάκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 14.00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρα Χριστού στους Αρμένους.

«Το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων στο άκουσμα του θανάτου της Ελένης Κολυβάκη μητέρας του Ταμία της ομάδας μας Ευάγγελου Κολυβάκη και γιαγιάς των ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας (ανδρική ομάδα και Ακαδημίες) Επαμεινώντα Ευαγγ. Κολυβάκη, Ιωσήφ Ευαγγ. Κολυβάκη, Επαμεινώντα Γεωργ. Κολυβάκη, Στέλιου Γεωργ. Κολυβάκη συνεδρίασε εκτάκτως και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.

2. Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί αύριο στις 14.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρα Χριστού στους Αρμένους.

3. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην μνήμη της στο Δημοτικό σχολείο Αρμένων.

4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Η κηδεία της Ελένης Κολυβάκη θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 14.00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρα Χριστού στους Αρμένους».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}