Άλλαξε «γειτονιά» ο Λαζαρίδης!

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός-μέσος Τρύφωνας Λαζαρίδης «κατηφόρισε» από το ΔΑΚ Γάλλου στην Σοχώρα», σε γνώριμα λημέρια για αυτόν.
Για τον Λαζαρίδη είναι το τρίτο πέρασμα από τον Ρεθυμνιακό, ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Κεραυνού, της ΕΑΠ, τον Αστέρα Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική), την Παναχαϊκή (Γ’ Εθνική), τον Αίαντα Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική), τον Ρεθυμνιακό (Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΡ), το Σπήλι (Α’ ΕΠΣΡ) και την Επισκοπή (Α’ ΕΠΣΡ και Γ’ Εθνική). Έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα (Α’ ΕΠΣΡ) , ένα Κύπελλο Ρεθύμνου και δύο Super Cup Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το παλμαρέ της καριέρας του :
1999 – 2005 : Ακαδημίες Αστέρα Ρεθύμνου
2006 – 2007 : Κεραυνός
2008 – 12/2010 : Αστέρας Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική)
1/11 – 6/11 : Παναχαϊκή (Γ’ Εθνική)
2011 – 9/13 : Αίαντας Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική)
2013 – 8/14 : Ρεθυμνιακός (Δ’ Εθνική)
9/14 – 6/2016 : Σπήλι (Α’ ΕΠΣΡ)
7/2016 – 6/2017 : Ρεθυμνιακός (Α’ ΕΠΣΡ)
7/2017 – 8/2019 : Επισκοπή (Α’ ΕΠΣΡ – Γ’ Εθνική)

Ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου ακραίου αμυντικού – μέσου ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΤΡΥΦΩΝΑ. Ο 29χρονος (γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1990) παίκτης έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα (Α’ ΕΠΣΡ), 1 Κύπελλο Ερασιτεχνών και 2 Super Cup, ενώ έχει φορέσει την φανέλα των Κεραυνού, Αστέρα Ρεθύμνου, Παναχαϊκής, Αίαντα Σαλαμίνας, Σπήλιου και Επισκοπής, πριν επιτρέψει για 3η φορά στον Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Τρύφωνας Λαζαρίδης : «Βρίσκομαι ξανά σε γνώριμο περιβάλλον»
Λίγο μετά την επιστροφή του σε ένα περιβάλλον και έναν αγωνιστικό χώρο που γνωρίζει πολύ καλά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού μας, Τρύφωνας Λαζαρίδης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως «κυανόλευκος» : «Χαίρομαι που επέστρεψα σε ένα σωματείο που «κοιτάζει ψηλά». Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μετά την πρόσφατη εμπειρία που είχα με την ομάδα της Επισκοπής. Βρίσκομαι σε γνώριμο περιβάλλον, με φιλικά πρόσωπα, γεγονός που κάνει την προσαρμογή μου άμεση και την διάθεση μου ιδανική, για ένα νέο ξεκίνημα».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *