Άνετα ο ΝΟΡ 20-10 τον Ηρακλή

Την 4η νίκη του πραγματοποίησε ο ΝΟ Ρεθύμνου στην αυλαία του β’ γύρου της Α1 πόλο γυναικών επικρατώντας με 20-10 του Ηρακλή στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.
Με αυτή τη νίκη η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ξεφεύγοντας με 15 ολόκληρους βαθμούς από τον ουραγό Ηρακλή. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με κορυφαία την Μάστορη που πέτυχε 5 γκολ, έφτασε σχετικά εύκολα στην επικράτηση. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπτο (2-2), ο ΝΟΡ έκανε επίδειξη ισχύος στην β’ περίοδο και με σκορ 1-7, ολοκλήρωσε το α’ ημίχρονο προηγούμενος με 9-3 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στην συνέχεια η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη έκανε συντήρηση, συνεχίζοντας πάντως να δίνει αυξητικές τάσεις στην διαφορά για να φτάσουμε στο τελικό 10-20.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπανούδης, Καρούλης
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-7, 4-4, 3-7.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κλώτσικας): Τζήμα 4, Τριχολίδου 1, Ζάντου 1, Καρυπίδη 3, Ναλέτσκα 1.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Μάστορη 5, Φαρμάκη 1, Παληκαράκη 2, Αλεξάκη 4, Γαγάνη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη 3, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Φ. Κυριακάκη, Καραλόγου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *