19 Απριλίου 2024

Άνοιξε η αυλαία του EKO All Star Game με έντονο… Ρεθυμνιώτικο Χρώμα

Το κλειστό «Δύο Αοράκια» άνοιξε σήμερα τις πύλες του για να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Στην πρώτη «μάχη» του ΕΚΟ All Star Game 2020 οι νέοι (Rising Stars) επιβλήθηκαν των «παλιών» (All Time Stars) με 103-90.


Έντονο ήταν το Ρεθυμνιώτικο στοιχείο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με τον Γιώργο Κούμουλο να λαμβάνει μέρος στην αγωνιστική δράση, πετυχαίνοντας 3 πόντους.
Πολυπληθής ήταν η εκπροσώπηση της ομάδας του Ρεθύμνου και στον πάγκο των All Time Stars, με προπονητή τον Σταύρο Μυκονιάτη, μάνατζερ τον Τάσο Τριαντάφυλλο, γυμναστή τον Χρήστο Μαραυγάκη, ιατρό τον Αντώνη Παπουτσιδάκη, φυσιοθεραπευτή τον Μάρκο Τζωρτζινάκη και φροντιστή τον Γιάννη Σταυριδάκη. Το «παρών» επίσης έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Κωστής Ζομπανάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ρέθυμνο BC, Γιάννης Καλαϊτζάκης.


Από αυτήν τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κρητικός διασκεδαστής των μικρών και μεγάλων παιδιών, Κερατούκλης, ο οποίος μαζί με την… παλιοπαρέα του προσέφεραν άφθονες στιγμές γέλιου και… πειράγματος. Μάλιστα, ο Κερατούκλης, μαζί με τον Mr. Green έκλεψαν την παράσταση, παίρνοντας λίγα λεπτά συμμετοχής στον σημερινό αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Ρέθυμνο Cretan Kings συμμετέχει και στο Basket Village, με την παρουσία μπουτίκ που περιέχει την καινούρια T-Collection, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-31, 46-62, 66-82, 90-103.
RISING STARS (Γιώργος Βόβορας – Γιώργος Λιμνιάτης): Μωραΐτης 3 (1), Καράμπελας, Μπαγλάνης 3 (1), Μαστρογιαννόπουλος 5 (1), Λούντζης 11 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπαδάκης 7 (1), Μουράτος 10, Μαραγκίδης 11 (1), Αγραβάνης 7 (1), Μαντζούκας, Ρογκαβόπουλος 26 (6/8 τρίποντα), Βουλγαρόπουλος 8, Καρράς 14 (11 ριμπάουντ).
ALL TIME STARS (Νίκος Τούλης – Σταύρος Μυκονιάτης): Παπαλουκάς 11 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χατζής 8, Χαλκιαδάκης, Φώτσης 13 (3), Κούμουλος 3 (1), Παπαδόπουλος 20 (17 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Διαμαντίδης 15 (6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Παπαμακάριος, Παπανικολάου 5, Καλτσίδου 2, Μάλτση 9 (1), Γλυνιαδάκης.
ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙ ΖΙΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΥΓΑΚΗΣ
Το προπονητικό σεμινάριο, ολοκληρώθηκε, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ στο Ηράκλειο, στο περιθώριο του ΕΚΟ All Star Game 2020, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τις υψηλού επιπέδου ομιλίες των Σταύρου Νανάκου, Χρήστου Μαραυγάκη και Βαγγέλη Ζιάγκου αλλά και την τεράστια συμμετοχή των προπονητών που ταξίδεψαν από όλη την Κρήτη προκειμένου να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημίου Ηρακλείου και να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.
Ο Χρήστος Μαραυγάκης αναφέρθηκε στο νευραλγικό κομμάτι της «ενδυνάμωσης στο γήπεδο –ευκινησία & footwork». Επίσης, ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος δίδαξε με πολλές προτάσεις και με μία φρέσκια ματιά «transition plays. Τάσεις και προτάσεις για όλες τις θέσεις.
Το σεμινάριο παρακολούθησε σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο της Ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομών, μαζί με την προπονήτρια της Ε.Α.Π., Ελένη Χλιαουτάκη.
Επίσης, παιδιά από τις ακαδημίες του Ρέθυμνο BC συμμετείχαν στο 3on3 και τον διαγωνισμό τριπόντων. Οι Σωτήρης Γκιουλέας, Πέτρος Μανουκαράκης, Τιμόθεος Σταμάτης και Ευφραίμ Απανωμεριτάκης έφτασαν μέχρι τον τελικό του 3ον3, ενώ ο Μιχάλης Καψάλης διακρίθηκε στον διαγωνισμό τριπόντων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *