16 Σεπτεμβρίου 2024

«Άρεσε» ο Ερμής Ζωνιανών, παρά την ήττα

Καλή εικόνα παρά την ήττα με 2-1 είχε ο Ερμής Ζωνιανών στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Εργοτέλη που έγινε σήμερα στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου.
Στην άτυπη πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες. Οι Ρεθυμνιώτες δεν είχαν στην σύνθεση τους, τους τραυματίες Κατσικοκέρη, Β. Πλουσή, Καρακούτση, Ανδρεαδάκη, Μπεκατώρο και Στρατήγη. Ο Ερμής Ζωνιανών είχε πολύ καλή παρουσία ειδικότερα στο α’ ημίχρονο και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 14’ με προβολή του Μπαστάνη μετά από σέντρα του Ταβλαδωράκη. Στην επανάληψη όμως ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Δωματά, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Αρχικά στο 54’ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά και στο 64’ με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Εργοτέλη.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Αθανασίου, Γιαλούσης, Σηφάκης, Γρομιτσάρης, Κυριακόπουλος, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Λεονάρντο, Μπουρσέλης, Παμλίδης.
Έπαιξαν και οι: Μάνος, Χαρκουτσάκης, Ρέντζας, Γ. Καμαρά, Στεβάνοβιτς
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χρήστου, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Μπριλάκης, Τζανής, Σταθόγλου, Δ. Πλουσής, Σκουτέλης, Ταβλαδωράκης, Μπαστάνης, Βογιατζής
Έπαιξαν και οι: Γεμιστός, Μανουσάκης, Ανυφαντάκης, Μποχώνης.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *