26 Απριλίου 2024

Έγραψε ιστορία ο Τάλως Μελιδονίου, με σόου Μπαμπουλάκη!

Την πιο χρυσή σελίδα – μέχρι την επόμενη, που έλεγε και ο τεράστιος Νίκος Γκάλης – στην ιστορία του έγραψε σήμερα ο Τάλως Μελιδονίου. Η μυλοποταμίτικη ομάδα ζευγάρωσε τις νίκες του επί του Ποσειδώνα στον α’ ημιτελικό και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Λυκούργου Τζαγκαράκη σήμερα επιβλήθηκε με 3-2 του σκληρού για να πεθάνει… Ποσειδώνα Γερανίου και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-3 πριν από 15 ημέρες στο Γεράνι έκλεισε θέση στον τελικό του γηπέδου Περάματος, περιμένοντας το νικητή του άλλου ημιτελικού ΑΟΝ Αστέρας-Επισκοπή. Στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης, ο οποίος πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ, οδήγησε την ομάδα του στον μεγάλο τελικό. Ο Ποσειδώνας ήταν ανταγωνιστικός και σκληρός διεκδικώντας τις δικές του πιθανότητες, αλλά το 1-3 του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Αν ο Ι.Κ. Σηφακάκης είχε νίκησε σε μία από τις δύο περιπτώσεις τον Βογιατζιδάκη στο πρώτο πεντάλεπτο θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι, αλλά ο Μπαμπουλάκης εφάρμοσε τον δικό του νόμο… στο 10’ ανοίγοντας το σκορ με εξαιρετικό πλασέ, μετά από πάσα πάρε-βάλε του Πλεύρη. Όπως και στο α’ μέρος, έτσι και στην επανάληψη οι Γερανιώτες κυνήγησαν το γρήγορο γκολ, το οποίο ήρθε με τον Βλαστό στο 55’ μετά από πάσα του Η. Χνάρη (1-1). Ο Καλιαφεντάκης κράτησε ζωντανό τον Ποσειδώνα με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Δ. Χνάρη (55’) και Μπαμπουλάκη (66’), αλλά ο τελευταίος είχε και πάλι τον τρόπο να βάλει τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενουμένων στο 74’, γράφοντας με ψύχραιμο πλασέ το 2-1 μετά την εκτέλεση φάουλ του Ι. Μαρή. Ακόμη πιο όμορφο ήταν το τρίτο γκολ με ξερό σουτ του Μπαμπουλάκη, μετά από συνεργασία με τον Βαγγέλη Σωπασή. Ο Ποσειδώνας στο 87’ μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Μπαξεβάνη μετά από φάουλ του Η. Χνάρη.

Δ’ ΦΑΣΗ (Ημιτελική)

1ος Αγώνας|
Τρίτη 18 Φεβρουαρίου
Δ1. ΑΟ Ποσειδών – Τάλως Μελιδονίου     1 – 3
(90’ Ι.Κ. Σηφακάκης – 39’ Γ. Σωπασής, 56’ Σωπασουδάκης, 85’ Χριστουλάκης)

Δεν Έχει Οριστεί
Δ2. ΑΟΝ Αστέρας – Επισκοπή

2ος Αγώνας
Τετάρτη 4 Μαρτίου
Δ1. Τάλως Μελιδονίου – ΑΟ Ποσειδών     3 – 2
(10’, 74’, 84’ Μπαμπουλάκης – 55’ Βλαστός, 87’ Μπαξεβάνης)

Δεν Έχει Οριστεί
Δ2. Επισκοπή – ΑΟΝ Αστέρας

ΤΕΛΙΚΟΣ
Ε1. Τάλως Μελιδονίου – Νικητής Δ2

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *