16 Σεπτεμβρίου 2024

Έκανε σεφτέ ο Ερμής Ζωνιανών…

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Ερμής Ζωνιανών κερδίζοντας με 1-0 τον Περαμαϊκό σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Με χρυσό σκόρερ τον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη στο 56’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη έκανε σεφτέ στα τρίποντα φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση των Ζωνιανών ήταν πολύ δυνατή μεταξύ δύο καλών ομάδων με τον Περαμαϊκό να παρατάσσεται με 3-5-2 κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Θεολόγου, με τον Ερμή Ζωνιανών να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να την διασπάσει.

Πρώτα απείλησε ο Ερμής με το σουτ του Πλιάτσικα στο 7’ να φεύγει λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μποζίνκοβιτς στο 17’. Η καλύτερη στιγμή για τους πράσινους καταγράφηκε στο 30’ με τον Πλιάτσικα να κάνει το γύρισμα αλλά το πλασέ του Κουκούλη να μπλοκάρει ο Θεολόγος. Εξαιρετική επέμβαση από τον Θεολόγο στις καθυστερήσεις του α’ μέρους στην εκτέλεση φάουλ του Πλιάτσικα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο κλειστό με τον Ερμή Ζωνιανών πάντως να βρίσκει το γκολ σχετικά νωρίς. Σε μια συνεργασία από αριστερά Σκουτέλη, Γεμιστού, ο δεύτερος έβγαλε την σέντρα με τον Κοντογιανάτο να βρίσκει την μπάλα καθά με το χέρι και ο κ. Μαυραντωνάκης έδωσε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεσε ανέλαβε στο 56’ ο Μπαμπουλάκης ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια ο Ερμής Ζωνιανών με καλή τακτική έκλεισε τους διαδρόμους και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις έχοντας τρεις καλές στιγμές με τα σουτ των Κωστάκη (73’) και Τουρνάκη (83’ και 95’) να μην βρίσκουν στόχο, με το τελευταίο σφύριγμα του Μαυραντωνάκη να βρίσκει τους Ρεθυμνιώτες να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυραντωνάκης (Χίου), Κατσογιάννης, Μπλαβάκης (Ηρακλείου).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 56’ πεν. Μπαμπουλάκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 55’ Γεμιστός.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 55’ Κοντογιαννάτος.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ρουμπάκης (74’ Ν. Ζερβός), Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (70’ Γκελοσάνι), Κεφαλούκος (90’ Αυγουστάκης), Κωστάκης, Κουκούλης, Τουρνάκης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγος, Ντουμπερέ, Κοντογιανάτος,  Μπατζέλης (85’ Ηλιούπολης), Βέσι, Γκίνο, Εκιφούλ (78’ Φιλιππούσης), Καραγιαννίδης (66’ Μεσσίνης); Μποζίνκοβιτς, Μαχμουτάι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *