Έκανε την 1η προπόνηση ο Στεφανίδης

Την πρώτη γεύση από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» καθώς και από την ίδια την ομάδα της οποίας θα ηγείται στον πάγκο, πήρε ο νέος τεχνικός της Επισκοπής, Μάρκος Στεφανίδης.

Ομιλητικός, συνεργάσιμος και συνάμα απαιτητικός βρέθηκε στα αποδυτήρια των παικτών όπου και είχε μια πρώτη επαφή μαζί τους.

Ο ίδιος θέλοντας να μπει κατευθείαν στην ουσία τόνισε τα παρακάτω: «Δεν είναι στη φιλοσοφία μου να ετοιμάζω ομιλίες όταν αναλαμβάνω ομάδες. Κι αυτό γιατί όταν μπαίνω στα αποδυτήρια μιας ομάδας θέλω να δω τι αποπνέουν αυτά. Θέλω να τα «μυρίσω» και να αντιληφθώ τι επικρατεί.

Ο λόγος που ήρθα είστε εσείς. Φυσικά και μίλησα με τον πρόεδρο ο οποίος τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη γι’ αυτή την ομάδα αλλά εάν δεν με ενέπνεε η ομάδα που της αρέσει να κοιτάζει ψηλά, οι παίκτες που βρίσκεστε τώρα στην ομάδα το πιο πιθανό θα ήταν πως δεν θα ήμουν εδώ…

Εύχομαι καλή συνεργασία γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι σας βλέπω σαν συνεργάτες και όχι με την όποια θέση μπορεί να κατέχω αυτή τη στιγμή. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές –ασχέτως εάν παίζετε στη Γ’ Εθνική, έτσι κι αλλιώς η ομάδα βαδίζει σε τέτοια πλαίσια- οπότε αναφέρομαι σε επαγγελματίες.

Θέλω μόνο να σας πω ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μαζί. Μαζί! Ό,τι κάνουμε θα μοχθούμε εκεί έξω (σ.σ. στον αγωνιστικό χώρο).

Χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνο για να σας μάθω και να με μάθετε. Για ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο θα είμαι δίπλα σας. Ό,τι κι αν είναι αυτό».

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο αρχηγός της Επισκοπής, ο Μίμης Σουμπασάκης ο οποίος τον καλωσόρισε λέγοντας του… «Κόουτς καλώς ήλθες και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά μας να σε βοηθήσουμε και να βοηθήσουμε μαζί και την ομάδα.

Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε την ψυχολογία μας και φυσικά το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα».

Αμέσως μετά οι παίκτες βγήκαν έξω και ξεκίνησαν την προπόνηση. Την επίβλεψη της εκγύμναση αρχικά είχε ο Στράτος Γιοκαριδάκης κι έπειτα έργο ανέλαβε ο νέος κόουτς όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες αγωνιζόμενους σε οικογενειακό δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος δεν υπολογίζεται για το ματς με την Προοδευτική καθώς έχει υποστεί θλάση από το ματς με τον ΟΦΙ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *