19 Απριλίου 2024

«Έλαμψε» η Εθνική ομάδα δρόμου Γυναικών και η Μηλάκη στο Grand Prix Justiniano

Με ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα για την Εθνική Ελλάδας και την Αργυρώ Μηλάκη ολοκληρώθηκε η 2η μέρα των διεθνών αγώνων που διεξάγονται στην Τουρκία.

Η αθλήτρια του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου «Άτλας» Ρεθύμνου κατέκτησε την 5η θέση στον σημερινό αγώνα δρόμου των 95.4 χιλιομέτρων (1.2 κατηγορία – Grand Prix Justiniano), ανάμεσα από δεκάδες αντίπαλες που ανήκουν στην ελίτ, αποδεικνύοντας την πολύ καλή της κατάσταση. Εξαιρετικές ήταν και οι υπόλοιπες αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με την Βαρβάρα Φασόη να τερματίζει στην 8η θέση, η Ελευθερία Γιάχου στην 20ή, η Κατερίνα Ελευθεριάδου στην 25 η , η Αλεξάνδρα Αδάμ στην 30ή, η Αθηνά Χατζηστύλη στην 54η και η Ειρήνη – Μαρία Καρούσου στην 63η θέση. Να υπενθυμίσουμε ότι την πρώτη μέρα των αγώνων στην Αλάνια (Grand Prix Velo Alanya), η Βαρβάρα Φασόη είχε το καλύτερο πλασάρισμα τερματίζοντας στην 16η θέση. Στην 21η ήρθε η Κατερίνα Ελευθεριάδου, ακολούθησαν οι Ελευθερία Γιάχου (40η), Αλεξάνδρα Αδάμ (48η), Αργυρώ Μηλάκη (52η), Ειρήνη Καρούσου (60η) και Αθηνά Χατζηστύλη (61η).

«Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει την Εθνική ομάδα ποδηλασίας δρόμου γυναικών, την αθλήτρια του, Αργυρώ Μηλάκη και τον προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη, για τη σπουδαία προσπάθεια και τις επιδόσεις, ευχόμενος αυτή να είναι μόνο η αρχή, ώστε να «ανθίσει» στο μέλλον η ελληνική γυναικεία ποδηλασία.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *