Έμεινε στην ισοπαλία η Κ16 και περιμένει…

Η Μικτή Ρεθύμνου Κ16 έχασε την ευκαιρία να “κλειδώσει” από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στο Ηράκλειο.
Πολύ κοντά στη 2η σερί πρόκριση της έμεινε η Κ16 της ΕΠΣΡ, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν της επέτρεψανν να πανηγυρίσει από σήμερα. Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Ζηδιανάκης με σέντρα – σουτ, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 32′ με τον Τζωρτζινάκη, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Βαρούχας. Μάλιστα, οι Ρεθυμνιώτες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (6′), με τον Τζωρτζινάκη, αναγκάζοντας τον Σημόπουλο σε μία εκπληκτική απόκρουση. Παράλληλα, το Ηράκλειο είχε δοκάρι στο 47′ με τον Ζηδιανάκη.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έφτασε στους 10 βαθμούς, απέχοντας 3 από τα Χανιά. Αυτό σημαίνει πως στο παιχνίδι Χανιά – Λασίθι, οι Ρεθυμνιώτες δε θέλουν νίκη των γηπεδούχων, για να πανηγυρίσουν εκείνοι την πρόκριση. Να σημειώσουμε ότι το ματς στο γήπεδο των Μουρνιών αναβλήθηκε λόγω καιρού και αναμένουμε τον νέο ορισμό του.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *