Έμπαζε… αμυντικά ο Αστέρας, τα έχανε… μπροστά και ήττα 2-6 από το ΣΥΝΚΑ

Βαριά ήττα με 2-6 γνώρισε ο Αστέρας Ρεθύμνου από το ΣΥΝΚΑ σήμερα στην Σοχώρα. Ο προβληματισμός έγκειται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και η ευκολία που δέχθηκε τα τέρματα από τους Χανιώτες οι οποίοι δεν συγχώρησαν κανένα αμυντικό λάθος των γηπεδούχων. Μέχρι το 35’ ο Αστέρας ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι πέτυχε και ένα γκολ, αλλά αυτό που προβλημάτισε ήταν η ευκολία με την οποία δέχθηκε τρία τέρματα για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο 1-3. Στην επανάληψη το γρήγορο 4ο γκολ των φιλοξενουμένων που ήρθε από εκτέλεση πέναλτι, τελείωσε πρόωρα το παιχνίδι, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και να ολοκληρώνεται με το εντυπωσιακό 2-6.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα για το φιλικό παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ:

Την ήττα γνώρισε με 2-6 η ομάδα μας από το ΣΥΝΚΑ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Σοχώρας πριν από λίγο. Το εύρος που πήρε το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού η ομάδα μας μέχρι το 38’ ήταν καλύτερη, αλλά στη συνέχεια «πλήρωσε» την αμυντική της αδράνεια και τα γκολ που δέχθηκε από κακές στιγμές.

Μέχρι εκείνο το σημείο, το σκορ ήταν στο 1-1 με την ομάδα μας να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Βελονάκη στο 15’. Στο 9’ ο Καψαλάκης έβγαλε τετ α τετ τον Μπουρνέλη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μωραΐτη, τον πλάσαρε αλλά ο πορτιέρο του ΣΥΝΚΑ έδιωξε σε κόρνερ, έχοντας και μικροτραυματισμό αφού συγκρούστηκε στο δοκάρι, χωρίς πάντως να έχει κάτι σοβαρό. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Στο 14’ η κεφαλιά του Ρηγάκη από τη σέντρα του Αντωνόπουλου, έφυγε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρηγάκης έβγαλε «μάτι» τον Βελονάκη, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 18’ απείλησε για πρώτη φορά το ΣΥΝΚΑ με τον Γιαννακούρο να σουτάρει άουτ, ενώ στο 21’ η προβολή του Μπουρνέλη από κοντά απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυνομένους. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 23’ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Ρηγάκη-Μπουρνέλη και πάσα του πρώτου στον Βελονάκη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μωραΐτη αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 24’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Γιαννακούρου, ο οποίος κέρδισε το ριμπάουντ από απόκρουση του Παντελίδη στο πλασέ του Κόλα. Η απάντηση της ομάδας μας ήταν άμεση και στο 30’ ο Μωραΐτης έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ρότζεν. Το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα από τον Ρηγάκη, ο Ρότζεν έβγαλε τη σέντρα και ο Βελονάκης με κεφαλιά και την βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 37’ νέο χαμένο τετ α τετ από τον Βελονάκη, με τον Λαμπάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 39’ ο Γιαννακούρος πέτυχε το 1-2 εκμεταλλευόμενος την πάσα του Κόλα και στο 45’, ο Αρζίδης έδωσε την ασίστ και ο Κόλα πέτυχε το 1-3. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, το ΣΥΝΚΑ κέρδισε πέναλτι και ο Κόλα ήταν εύστοχος για το 1-4. Στο 60’ ο Νικόλτσης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-5. Στο 81’ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παληγεώργου και ο Ρηγάκης μείωσε σε 2-5, με το 2-6 να διαμορφώνεται στο 85’ με νέο πέναλτι που κέρδισε το ΣΥΝΚΑ και με εκτελεστεί τον Βαρουξάκη.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Δασκαλομαρκάκης, Καψαλάκης.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (46’ Παπαδάκης), Σαρρής (46’ Γερωνυμάκης), Αντωνόπουλος, Ψυχουντάκης (66’ Τζαγκαράκης), Μαραθιανός, Καψαλάκης (66’ Άννι), Σιόρε (73’ Π. Κλείδης), Μπουρνέλης (73’ Βλατάκης), Ρότζεν (79’ Δρανδάκης), Ρηγάκης, Βελονάκης.
ΣΥΝΚΑ (Γιώργος Ριτζάκης): Μωραΐτης (46’ Βλαχάκης), Λαμπάκης (59’ Περδικάκης), Παληγεώργος, Ασκητίδης, Αργυρουδάκης, Μαθιουδάκης, Μαζιώτης (46’ Βαρουξάκης), Νικόλτσης, Αρζίδης (46’ Σκουλάς), Γιαννακούρος (59’ Σοφούλης), Κόλα (65’ Χειμωνέτος).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *