8 Σεπτεμβρίου 2024

Έναρξη και δράσεις στο Εργ. Πρωταθλήματος Βόλεϊ

Συναντήθηκαν οι αρχηγοί-εκπρόσωποι των ομάδων Εργασιακού Πρωταθλήματος βόλεϊ Ρεθύμνου και πήραν τις τελικές αποφάσεις και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του πρωταθλήματος δίνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού.
Οι δράσεις θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα των αγώνων 13-18 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων από τις ομάδες για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος με εθελοντική αιμοδοσία από τα μέλη του Εργασιακού μέσω τις ομάδας του Ρέθυμνο Βόλλεΐ Club.

Ανακοινωθήκαν οι επιτροπές της διοργάνωσης:
1) Διαιτησίας (Τζανιδάκης Χρήστος και Βασιλόπουλος Κώστας) για σεμινάρια στους διαιτητές φοιτητές-φοιτήτριες.
2) Ορισμού παιχνιδιών (Βιδάκης Γιώργος, Μπεμπής Κυριάκος, Σταυρουλάκης Βαγγέλης)
3) Πειθαρχικού Ελέγχου (Προβιάς Νίκος, Σπιταδάκης Κωστής, Σταυρουλάκης Βαγγέλης).
Η εφάπαξ συνδρομή για τις ομάδες ορίστηκε στα 50 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και για άλλες ανάγκες της διοργάνωσης, με εξαίρεση της ομάδες των φοιτητριών-φοιτητών.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Συλλόγου Ρέθυμνο Volley Club Βιδάκη Γιώργο με τον υπεύθυνο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Προβιά Νίκο οριστικοποιήθηκαν οι μέρες και οι ώρες που διατίθεται το κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου, για τις ομάδες του Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης. Βάση των δεσμεύσεων των ομάδων η επιτροπή ορισμού των παιχνιδιών, αποφάσισε τη έναρξη της φετινής διοργάνωση να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *