«Έπεσαν» οι Άνδρες του ΝΟΡ με ψηλά το κεφάλι

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, έγινε το Σαββατοκύριακο, με τον ΝΟ Ρεθύμνου να συμμετέχει στον όμιλο Θεσσαλονίκης με αντιπάλους την ΧΑΝΘ, τον ΠΑΣ Φοίβο και το ΝΟ Σύρου.

Οι Ρεθυμνιώτες δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα απέναντι στην ΧΑΝΘ, γνωρίζοντας την ήττα με 8-4. Το πρωί της Κυριακής, ΝΟΡ και ΠΑΣ Φοίβος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 10-10, ενώ το μεσημέρι έγινε στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου για τον ΝΟΡ, με την ομάδα του Γιάννης Παναγιωτάκη να κάνει το «χρέος» της, κερδίζοντας τον Φοίβο 12-9 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Όλα κρίθηκαν στο παιχνίδι που επεσε η αυλαία, ΠΑΣ Φοίβος – ΧΑΝΘ με τους «γηπεδούχους» να επικρατούν 9-8.
Έτσι ο ΝΟΡ κατέκτησε την 3η θεση και τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα τελικά της Β’ Εθνικής κατηγορίας κατέκτησαν από το όμιλο, ΠΑΣ Φοίβος και ΧΑΝΘ.

Τα αποτελέσματα του Ομίλου Θεσσαλονίκης

1η αγωνιστική
ΠΑΣ Φοίβος – ΝΟ Σύρου 8-6
ΧΑΝΘ – ΝΟ Ρεθύμνου 8-4
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-2, 2-0.
(2 Γιουλούντας, Σταυρουλάκης, Ασουμανάκης,)

2η αγωνιστική
ΧΑΝΘ – ΝΟ Σύρου 13 – 11
ΠΑΣ Φοίβος – ΝΟ Ρεθύμνου 10 – 10
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-3, 4-4, 1-1
(5 Παπαδάκης, 3 Γιουλούντας, Λιμπιτάκης, Σταυρουλάκης)

3η αγωνιστική
ΠΑΣ Φοίβος – ΧΑΝΘ 9 – 8
ΝΟ Σύρου – ΝΟ Ρεθύμνου 9 – 12
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 4-3, 0-3)
(6 Παναγιωτάκης, 4 Παπαδάκης, Κονδυλάκης, Γιουλούντας)

Οι αθλητές του ΝΟΡ που συμμετείχαν στους αγώνες: Σπύρος Χριστοδουλάκης, Γιώργος Χατζάκης, Θανάσης Σταυρουλάκης, Γιάννης Πετυχάκης, Νίκος Λιαναντωνάκης, Γιάννης Κανδυλάκης, Νίκος Τζαγκαράκης, Γιώργος Ασουμανάκης, Γιώργος Παναγιωτάκης, Μιχάλης Γιουλούντας, Γιώργος Παπαδάκης, Βασίλης Λιμπιτάκης, Γιώργος Μπερνιδάκης. Μάριος Χριστοδουλάκης, Στέλιος Μαλλιωτάκης.

Η βαθμολογία
ΑΣ Φοίβος   (27-24)  7
ΧΑΝΘ   (29-24)  6
NΟ Ρεθύμνου   (26-27) 4
ΝΟ Σύρου   (26-33)  0

Η ΡΟΗ, ο Τρίτων Αμαρουσίου, ο ΟΦΗ, ο Άρης Νίκαιας, ο ΝΑΟ Κέρκυρας, ο ΝΟ Ναυπλίου, ο ΠΑΣ Φοίβος και η ΧΑΝΘ είναι οι 8 ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (24-26/9), αφού μετά την ολοκλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος κατέλαβαν της 2 πρώτες θέσεις των ομίλων τους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *