Έρχεται στο Ρέθυμνο ο «Mega four 4×4» για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει στον Μηχανοκίνητο Αθλητικό Ρεθυμνιώτικο Σύλλογο για τον αγώνα «Mega four 4Χ4» που θα γίνει στο Ρέθυμνο (5ος αγώνας), στο χωριό Καρίνες από την Παρασκευή 1 ως και την Κυριακή 3 Οκτώβριου, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ΜΑΡΣ. Ο αγώνας αυτός έρχεται για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη και να προσφέρει ένα διαφορετικό θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ανακοίνωση ΜΑΡΣ:
«Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές σύλλογος μας έχει αναλάβει την διοργάνωση του τρίτου κατά σειρά πρωταθληματικού αγώνα mega for 4Χ4 στις 1,2,3 Οκτωβρίου στην περιοχή της Κοινότητας ΚΑΡΙΝΕΣ 15 χιλμ νότιο ανατολικά του Ρεθύμνου ο αγώνας αυτός έρχεται μετά τους αγώνες της Πάτρας και των Ιωαννίνων ενώ έπονται αυτός στην Χίο τον Οκτώβριο και στο Ναύπλιο τον Νοέμβριο.

Οφείλουμε να σας πληροφορούμε ότι αυτού του τύπου ο αγώνας γίνεται πρώτη φορά στην Κρήτη και οι κανονισμοί που τον καθορίσουν είναι οι εξής:
Γενικός κανονισμός wild terain 2019,
Γενικός κανονισμός enburo 2019,
Τεχνικός κανονισμός wild terain 2019,
Τεχνικός κανονισμός enduro 2019,
Τεχνικός κανονισμός εκτός δρόμου 4Χ4 2019.

Όλους τους ανωτέρω κανονισμούς μπορείτε να τους μελετήσετε στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, όπως επίσης και τον συμπληρωματικό κανονισμό που έχουμε στείλει στην ομοσπονδία .Θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι θα βρίσκεται στην Κρήτη για να περάσουν τεχνικό έλεγχο και να βγάλουν ΔΤΤ ο τεχνικός έφορος Φώτης Χαρατάσος όλη την βδομάδα πριν τον αγώνα. Ολα τα οχήματα που δεν διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας η είναι ιδιοκατασκευές η έχουν υποστεί τροποποιήσεις οφείλουν να βγάλουν βιβλίο τεχνικού ελέγχου στο οποίο θα περιγράφεται το όχημα οι τυχόν ελλείψεις του και οι μελλοντικές τροποποιήσεις, Ολα τα υπόλοιπα οχήματα που θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα μπορούν να μπουν εφόσον διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας δεν έχουν υποστεί μεταβολές όπως αναφέρεται στους κανονισμούς. Για την συμμετοχή σας στον αγώνα απαιτείται έκδοση αγωνιστικής άδειας είτε ετήσιας είτε ημέρας με κόστος 35 ευρώ. Ενημερωθείτε και ενημερώστε μας για τις προθέσεις συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις.»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *