Έχασε στα σημεία… η Επισκοπή στην Καλαμάτα

Δυστυχώς, ούτε τώρα ήρθε το θετικό αποτέλεσμα για την Επισκοπή… Απέναντι στην Καλαμάτα με το πλούσιο ρόστερ και τις φιλοδοξίες που έχει για κάτι μεγάλο φέτος, ηττήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Πασά στο 66ο λεπτό, ουσιαστικά από έναν παίκτη όπου σχεδόν όλες οι μπάλες κατέληγαν σε εκείνον. Παρ’ όλα αυτά, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, τόσο πριν όσο και μετά το γκολ, ήταν επικίνδυνη επιθετικά, είχε τις δικές τις καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφερε, είτε να προηγηθεί, είτε να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο τέλος, οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν ακόμη πιο ανοιχτά επιδίωξαν να φτάσουν σε ένα γκολ, με την Καλαμάτα βέβαια να έχει και εκείνη τους ανοιχτούς της χώρους στις αντεπιθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό πάντως οτι, οι φίλαθλοι της Καλαμάτας έδειχναν πολλοί προβληματισμένοι και σ’ αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό η καλή εικόνα της ομάδας Επισκοπής, η οποία πάντως γνώρισε την 3η ήττα της στο  πρωτάθλημα.

 

Το ματς:

Στο 7′ από την σέντρα- σουτ του Πασά, ο Καλογεράκης βγήκε και “καθάρισε” υπέροχα τη φάση.

Στο 10′ από την εξαιρετική ενέργεια του Σκεντεράι από αριστερά βγήκε η σέντρα, ο Βουκελάτος σούταρε αλλά ο Ταΐρης απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Στο 20′ από την προσπάθεια του Κωνσταντινόπουλου να βγάλει σέντρα από αριστερά, ο Λάμτσε θέλησε να απομακρύνει με κεφαλιά την μπάλα η οποία βρήκε στο δοκάρι της ομάδας μας.

Στο 24′ ο Ρόβας τροφοδότησε τον Πασά ο οποίος σούταρε μονοκόμματα την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 28′ από το κόρνερ του Βασιλόγιαννη ο Ρόβας κέρδισε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Καλογεράκη σε δύσκολη επέμβαση που με τη βοήθεια του δοκαριού κατέληξε κόρνερ.

Στο 60′ από το κόρνερ του Σκεντεράι, ο Κρίκλοου με γυριστή κεφαλιά έφερε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και προ του Νταμπίξα πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Ταϊρης.

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 66′ ο Τάτος τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Ρόβα που από δεξιά, έκοψε στο β’ δοκάρι για τον Πασά ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα.

Στο 71′ ο Εμπουέλε πήρε την μπάλα και μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε λίγο άουτ.

Στο 72′ και πάλι ο Εμπουέλε βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε για να σώσει την εστία του ο Ταίρης.

Στο 79′ από την ωραία προσπάθεια του Χοβανισιάν και τη σέντρα του, ο Μαβινγκά παρενεβλήθη και έκοψε την τελευταία στιγμή πριν ο Βουκελάτος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80′ αποβλήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας κ. Αναστόπουλος καθώς ενόσω η Επισκοπή εκδήλωνε αντεπίθεση εκείνος βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 87′ το γυριστό σουτ του Μπόρχες πέρασε λίγο άουτ.

Στο 89 επίθεση της Καλαμάτας ο Αρναρέλλης θέλησε να σκοράρει όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (89′ Ασίγμπα) Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (67′ Αρναρέλλης), Τάτος (81′ Τάτος), Βασιλόγιαννης (67′ Καραγκούνης), Ρόβας (89′ Κόκκορης), Πασάς.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ(Καραντάθας): Καλογεράκης, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (84′ Τζωρτζινάκης) Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Κούτσιας, Νταμπίζας, Βουκελάτος (86′ Αραμπατζής), Χοβανισιάν, Κρίκλοου (67′ Αμπαφού).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *