8 Σεπτεμβρίου 2024

Ήττα με πολλά παράπονα στο Λασίθι για τους Παίδες

Την 3η συνεχόμενη ήττα τους γνώρισε η μικτή παίδων της ΕΠΣ Ρεθύμνου, χάνοντας με 4-2 από το Λασίθι, εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική. Οι Ρεθυμνιώτες έπαιξαν στα ίσια τους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν, έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος, έχοντας παράλληλα πολλά παράπονα από την διαιτησία.
Αγωνιστικά, μόλις στο 12′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαββάκη, ενώ έχασαν ευκαιρίες στη συνέχεια για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Όμως, στο 33′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, με το Ρέθυμνο να διαμαρτύρεται για φάουλ στον τερματοφύλακα τους. Στην επανάληψη, ο Τρόκας δεν αντίκρυσε λανθασμένα την 2η κίτρινη και στο 61′ ο Ρογδάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Το 3-1 εκανε ο ίδιος παίκτης μετά από “καραμπόλα” και νέες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για φάουλ στον τερματοφύλακα, με τον Ντούκα να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 74′, μειώνοντας σε 3-2. Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Ρογδάκης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ για το τελικό 4-2. Στη συνέχεια ο Τζωρτζινάκης αποβλήθηκε με 2η κίντρινη, ενώ μετά τη λήξη του ματς ο Προβιάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
5’ Από κόρνερ του Τρόκα με πάσα δίνει παράλληλα στον Ντούκα, εκείνος σουτάρει από καλή θέση πάνω στο σώμα του Δρανδάκη.
12’ Ο Τζωρτζινάκης από αριστερά έκανε το σουτ ο Πυργιωτάκης έχασε τη μπάλα και από κοντά ο Σαββάκης με πλασέ έκανε το 0-1.
19’ Ο Φωτιάδης από δεξιά με ωραία ατομική προσπάθεια πασάρει στον Θ. Κοκκίνη αλλά εκείνος στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
20’ Από φάουλ του Λιονή από το κέντρο η μπάλα φτάνει στον Βασιλάκη ο οποίος μόνος του σουτάρει στο σώμα του Ντούκα και η μπάλα βγαίνει κόρνερ.
21’ Από κάθετη του Τρόκα ο Φωτιάδης βγήκε τετ α τετ με τον Προβιά να αποκρούει.
23’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Λιονή να εκτελεί το κόρνερ στην μικρή περιοχή, ο Πυργιωτάκης δεν βγήκε και ο Τζωρτζινάκης έπιασε την κεφαλιά μόνος του με την μπάλα να βγαίνει άουτ.
30’ Ωραία πάσα-ασίστ του Φωτιάδη στον Θ. Κοκκίνη, εκείνος βγήκε τετ α τετ, όμως αντί να πλασάρει προσπαθεί νε περάσει τον τερματοφύλακα κλίνεται και οι αμυντικοί απομακρύνουν.
33’ Ο Ψαλιδάκης εκτέλεσε το κόρνερ στην καρδιά της άμυνας του Ρεθύμνου, ολιγώρησαν οι αμυντικοί και ο Μερκούρι έπιασε την κεφαλιά ολομόναχος και έκανε το 1-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακα.
55’ Σέντρα Ρογδάκη από αριστερά ο Σολάκου κάνει το κοντρόλ και πλασάρει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
58’ Κόρνερ του Λιονή, κεφαλιά του Τζωρτζινάκη από τη μικρή περιοχή μπλοκάρει ο Πυργιωτάκης.
55’ Ο Σαββάκης κερδίζει το φάουλ μετά από τράβηγμα του Τρόκα, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής δεν τον τιμωρεί σύμφωνα με τον κανονισμό με 2η κίτρινη, σφυρίζοντας απλό φάουλ, με το Ρέθυμνο να διαμαρτύρεται για αυτή τη φάση.
61’ Ο Ψαλιδάκης εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή, ο Ρογδάκης ξεχασμένος από την άμυνα κάνει κοντρόλ και πλασέ για το 2-1.
68’ Ο Ψαλιδάκης εκτελεί φάουλ από δεξιά η μπάλα φτάνει στον τερματοφύλακα ο οποίος έχει μπροστά του τον Ρογδάκη, ο Προβιάς πέφτει κάτω, η μπάλα χτυπάει πάνω στον Ρογδάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1. Το Ρέθυμνο ζήτησε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.
73’ Ο Τζωρτζινάκης δίνει ωραία στον Μπουρνέλη που τον βγάζει τετ α τετ, πλασάρει και ο Πυργιωτάκης διώχνει σε κόρνερ.
74’ Ο Λιονής εκτέλεσε το κόρνερ, έδιωξε η άμυνα πάνω στον Λιονή ο οποίος έκανε νέα σέντρα-σουτ και ο Ντούκα στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο τέρμα του για το 3-2.
77’ Από λάθος της άμυνας ο Ρογδάκης κρεμάει τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-2.
82’ Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τζωρτζινάκης.
90+ Στη λήξη του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε τον Προβιά με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σφακιανάκης, Ελευθεράκης, Θέμελη (Ηρακλείου).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 4-2 (33’ Μερκούρι, 61’, 68’, 77’ Ρογδάκης, 74’ αυτ. Ντούκα  / 12’ Σαββάκης).
ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Πυργιωτάκης, Μ. Κοκκίνης (68’ Stamat;akhw), Φαϊζάκης (78’ Σαούλης), Ντούκα, Ψαλιδάκης, Σολάκου, Ρογδάκης, Μερκούρι (78’Παπαδάκης), Θ. Κοκκίνης (68’ Κουτούζος), Τρόκα (78’ Ντίσα), Φωτιάδης.
ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Θεόφιλος Αποστολάκης): Προβιάς, Γιαννούλης, Δρανδάκης, Γκεοργκιέφσκι, Λιονής, Φραγκιαδάκης, Σαββάκης (56’ Μπουρνέλης), Γερωνυμάκης (35’ Σπαντιδάκης, 77’ Αποστολάκης), Τζωρτζινάκης, Βασιλάκης (77’ Τσιλεδάκης), Καφετζής (56’ Μυωλάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *