8 Σεπτεμβρίου 2024

Ήττα με 2-1 στην Ιεράπετρα για τον Ρεθυμνιακό!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ρεθυμνιακός στην Ιεράπετρα από την τοπική Αναγέννηση, μια ήττα που φέρνει σε δύσκολη θεση την ομάδα της Σοχώρας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Οι Ρεθυμνιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις το 1’ λεπτό της αναμετρήσεις με γκολ του Καλλιμάνη που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Ζαμπετάκη. Στο 11’ ο Βαρουξάκης προειδοποίησε με σουτ και στο 36’ ο νεαρός Χανιώτης ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μυρθιανού. Το γκολ της νίκης για την Αναγέννηση ήρθε στο 67’ με τον Λαθούρη, που χάρισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς στους Λασιθιώτες.

Αναγεννηση Ιεράπετρας (Δεδελετάκης): Χαραλαμπάκης, Πυθαρούλης, Χατζάκης, Πάλι, Ζαμπετάκης, Κωτσοβός, Γιακουμάκης (46’ Κουτούζος), Καλλιμάνης, Μερκούρι, Λαθούρης (90’ Γρηγοράκης), Τζουανάκης (90’ Μανουσάκης).
Ρεθυμνιακός (Λυρώνης): Νικηφόρος, Πρινιανάκης (80’ Βρεττός), Μυρθιανός, Μπούσδρας, Γεωργούλης, Δροσάκης (55’ Παπιομύτογλου), Δελήμπασης, Αντιασβίλι, Χαλκιαδάκης (55’ Γκιόκας), Καλλιτσουνάκης (70’ Φράγκος), Βαρουξάκης (70’ Σηφακάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *