Ήττα στο 80’ για την Μικτή Κ16, σοβαρός τραυματισμός του Γιαννούλη

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας (80’) δέχθηκε το γκολ της ήττας με 1-0 η Μικτή Κ16 ΕΠΣΡ, στις Μουρνιές από τα Χανιά, χάνοντας και τον αρχηγό του Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη του αντιπάλου της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπουρνέλη (2), Αλιάι, Γύπαρη Γιαννούλη, Τζωρζινάκη (2), Βαρούχα, μην μπορώντας να νικήσει τον εξαιρετικό πορτιέρο των Χανίων. Έτσι πλέον το Ρέθυμνο για να αισθάνεται σίγουρο για την πρόκριση χρειάζεται μόνο νίκη στον «τελικό» με το Ηράκλειο στο «Kido» στις 13 Φεβρουαρίου, η οποία θα φέρει και την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το γκολ του Αθανασάκη στο 80’ στέρησε από το Ρέθυμνο την ευκαιρία να σφραγίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μεγάλος άτυχος ο Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος συγκρούσθηκε με τον τερματοφύλακα των Χανίων στο 25’, αποκομίζοντας κάταγμα στο δεξί του πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πατεμτζής, Ελευθεράκης, Δρακουλάκης (Ηρακλείου).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 80’ Αθανασάκης.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Μιχάλης Βουράκης): Μαρινάκης, Δρανδάκης, Γιαννούλης (27’ λ.τ. Βασιλάκης), Γκεοργκιέφσκι, Λιονής, Βαρούχας, Μπουρνέλης (69’ Τουρνάκης), Γερωνυμάκης (56’ Τσιλεδάκης), Τζωρτζινάκης, Αλιάι, Γύπαρης (56’ Καφετζής.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *