8 Σεπτεμβρίου 2024

Ήττα- υποβιβασμός για τον Ρεθυμνιακό στην Νεάπολη!

Ο Ρεθυμνιακός δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Λασίθι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Νεάπολη, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, στέλνει τους «κυανόλευκους» στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Οι Ρεθυμνιώτες κρατούσαν την ισοπαλία μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έχοντας 2-3 καλές στιγμές και ένα δοκάρι σε σουτ του Β. Βαρουξάκη μετά από πασά του Αντιασβίλι.
Στο 63’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντάκη.
Ο Ρεθυμνιακός πίεσε στην συνέχεια της αναμέτρησης για να πετυχει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ διαμαρτύρεται για την ακύρωση του γκολ του Γκιόκα στο 70’, καθώς ο βοηθός υπόδειξε πως η μπάλα πέρασε εκτός τελικής γραμμής πριν την πάσα του Παπιομύτογλου στο σκόρερ. Στο 82’ σε σέντρα του Μυρθιανού στην καρδιά της άμυνας της Νεάπολη η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού, με την διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.
Για να φτάσουμε στο 86’ με την Νεάπολη να «κλειδώνει» την παραμονή της στην κατηγορία με ένα δεύτερο γκολ, που ήρθε από σουτ του Νοκάϊ, με την μπάλα να κοντράρει στον Πρινιανάκη, να αλλάζει πορεία και  να καταλήγει στα δίκτυα του Κοκκαλά.

Νεάπολη (Γ. Κουλούρας): Γκογκόσης, Μπιτζανάκης, Κατσούλης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Καρβελάς, Φρόκου, Γκέκας, Νοκάι, Συσκάκης, Παράσχος.

Ρεθυμνιακός (Γ. Λυρώνης): Κοκκαλάς, Μυρθιανός, Πρινιανάκης, Γεωργούλης, Καλλιτσουνάκης, Δελήμπασης, Δροσάκης (74′ Σηφακάκης), Αντιασβίλι, Χαλκιαδάκης (62′ Φράγκος), Βαρουξάκης (62′ Παπιομύτογλου), Γκιόκας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *