19 Απριλίου 2024

Αγιασμός με πρώτη προπόνηση και υψηλούς στόχους στα Ρούστικα

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε o αγιασμός της Φλόγας Ρουστίκων στον ανακαινισμένο γήπεδο του χωριού, ενόψει νέας σεζόν και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση με την συμμετοχή 20 ποδοσφαιριστών και με αρκετές δικαιολογημένες απουσίες.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν προπόνηση στην φυσική τους έδρα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, ξεκινώντας την φετινή χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, καθώς ο στόχος των ανθρώπων της Φλόγας είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου. Η τελευταία σεζόν που η Φλόγα αγωνίστηκε στο γήπεδο της ήταν την σεζόν 2012-24 όπου είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΡ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση:
«Τελέσθηκε ο αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στο ανακαινισμένο σπίτι της ομάδας μας.. παρουσία δημοτικών και τοπικών αρχών, πολιτιστικών συλλόγων πλήθος κόσμου καθώς και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΑΟ Φλόγα Ρουστίκων. Εμείς τους ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας έκαναν και ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλους.»

  • ghpedo_roustikon3
  • ghpedo_roustikon2
  • ghpedo_roustikon1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *