ΑΕΜ: «Δεν θα συμμετάσχουμε στην Γ’ Εθνική, καλή τύχη στον Ρεθυμνιακό!»

Τέλος στα όποια σενάρια είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για ενδεχόμενη συμμετοχή της ΑΕΜ στην Γ’ Εθνική. Οι πρωταθλητές με ανακοίνωση τους πριν από λίγο γνωστοποίησαν πως αποσύρονται του δικαιώματος τους να αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική, με το μπαλάκι πλέον να πηγαίνει στον 2ο της βαθμολογίας Ρεθυμνιακό, ο οποίος έχει δικαίωμα μέχρι την Τετάρτη 7 Αυγούστου (15.30) να δηλώσει συμμετοχή αυτός στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αθλητική Ένωση Μυλοποτάμου για την μη συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική 2019-2020, αναφέρει, «Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ανακοινώνει, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την σεζόν 2019-2020. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στον Ρεθυμνιακό να εκπροσωπήσει το Ρεθυμνιωτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική,  και του ευχόμαστε να έχει καλή σεζόν και καλή πορεία.

Θεού θέλοντος η ομάδα μας, με γερές βάσεις και σωστή οργάνωση θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Ρεθύμνου. Φέτος το βάρος θα πέσει στις ακαδημίες μας, οι οποίες θα συμμετέχουν κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν!»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *