16 Απριλίου 2024

ΑΕΜ – Ερμής… σημειώσατε “Χ”

ΑΕ Μυλοποτάμου και Ερμής Ζωνιανών αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 1-1.
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τον Μηνά να πιάνει στον «ύπνο» την άμυνα του Ερμή μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ ο Νοκάι στο 7ο λεπτό της επανάληψης διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως όλα κύλησαν ομαλά, με μοναδική εξαίρεση τη φάση του 70ου λεπτού, όπου «άναψαν τα αίματα» μεταξύ των παικτών, έπειτα από την προβολή του Νοκάι στον Γεωργίου, αφού είχε μπλοκάρει τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Ερμή. Τελικά το «μάρμαρο το πλήρωσαν» οι Σκουτέλης και Μηνάς, οι οποίοι αντίκρισαν αμφότεροι την απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
2’ Μπαλιά Μπακάλη αδρανή η άμυνα του Ερμή πλασάρει ο Μηνάς 1-0.
16’ Φάουλ Χατζηδημητρίου, λίγο άουτ.
18’ Σουτ του Μηνά από τα όρια της περιοχής διώχνει σε κόρνερ ο Γεωργίου.
27’ Σπάσιμο Δαραμάρα, σουτ του Μηνά άουτ.
52’ Σέντρα Χατζηδημητρίου, σουτ στην κίνηση Νοκάι 1-1.
59’ Μπαλιά Δελήμπαση τετ α τετ Μηνάς πλασάρει σώζει ο Γεωργίου γυριστό Δαραμάρα σώζει ο Γεωργίου.
65’ Κόρνερ Μηνά κεφαλιά Μποτωνάκη μπλοκάρει ο Γεωργίου.
67’ Φάουλ Χατζηδημητρίου κεφαλιά λίγο άουτ.
68’ Μπαλιά Δελήμπαση τετ α τετ ο Ντινιωτάκης διώχνει σε κόρνερ ο Γεωργίου.
Εκτελείται το κόρνερ, κεφαλιά του Λένγκα από κοντά, μπλοκάρει ο Γεωργίου και ο Λένγκα κάνει την προβολή στον Γεωργίου. Επικρατεί ένταση μεταξύ των παικτών, με τον Σκουτέλη και τον Μηνά να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινες κάρτες.
80’ Φάουλ Πιτσόκου επικρατεί σύγχυση στην άμυνα του Ερμή, σουτ του Βιτώρου διώχνει με κεφαλιά ο Ραπτάκης στη γραμμή, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.
91’ Ο διαιτητής χάρισε 2η κίτρινη στον Πρωτογεράκη που κράτησε τον Κρίτσα.
96’ Φάουλ του Σταθόγλου κεφαλιά Χατζηβασίλη άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαραλαμπάκης, Μαυρουδής, Παπαδάκης.
ΑΕ Μυλοποτάμου (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Πιτσόκος, Μυρθιανός, Λένγκα, Μποτωνάκης, Μπακάλης, Βιτώρος (85’ Στούπης), Δαραμάρας (92’ Σκουλούδης), Δελήμπασης (95’ Μερτίρι), Μηνάς, Ντινιωτάκης (88’ Κρίτσας).
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανόλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Σταθουλόπουλος, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης (33’ Πρωτογεράκης), Χατζηβασίλης, Νοκαι (83’ Πασιαλής), Σταθόγλου, Τοπούζης, Χατζηδημητρίου (92’ Κοτζαδάκης), Πλουσής (66’ Σκουτέλης).

Τα αποετελέσματα της 7ης αγ. (Εδώ)
Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικης (Εδώ)

1 Σχόλιο

  1. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ

    ΖΗΤΩ Η ΑΕΜ!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΣΤΟ 90 ΦΕΥΓΑ…. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ …. Μ …. ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ!!!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *