Ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο για τον ΝΟΡ

Δύο ημέρες εντυπωσιακών επιδόσεων και τριών μεταλλίων μετράει ήδη το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’ που διεξάγεται στον Βόλο.

Ένα χρυσό, δύο αργυρά και εξαιρετικά πλασαρίσματα, αλλά και πολύ καλούς χρόνους είναι ο απολογισμός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, έχοντας διανύσει τα… μισά για το φινάλε του πρωταθλήματος. Οι αθλητές του Στέφανου Κατσιλιάνου αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το ταλέντο τους, το οποίο αν συνδυαστεί με σκληρή δουλειά δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε ακόμη ένα μετάλλιο για τον ΝΟΡ, με τη Μιράλμπα Σούλα να ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου στα 200μ. ελεύθερο, έπειτα από μία εντυπωσιακή κούρσα (2’10’’40), κατεβάζοντας κατά 2.5 δευτερόλεπτα το ατομικό της ρεκόρ. Επίσης, εξαιρετικός ήταν και οι Πέτρος Πολάκης (6η θέση – 100μ. πρόσθιο) και Παναγιώτης Κωστάκης (5η θέση – 200μ. ελεύθερο). Στις Σκυταλοδρομίες και στα 4χ100 μικτή ομαδική οι Δέσποινα Κωστάκη, Μαρία Δεληγιάννη, Μιράλμπα Σούλα, Κατερίνα Πετρακάκη κατέκτησαν την 5η θέση, ενώ οι Γιώργος Ομαλιανάκης, Παναγιώτης Κωστάκης, Πέτρος Πολάκης και Νίκος Γεωργουλάκης τερμάτισαν στην 7η θέση.

Η διοργάνωση συνεχίζεται και σήμερα, με τον «επίλογο» της να γράφεται αύριο το βράδυ. Πάντως, ο ΝΟΡ έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, έχοντας κυριαρχήσει συγκριτικά με τις ομάδες της περιφέρειας.

 

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΡ

1η Ημέρα

50μ. Ελεύθερο

1η Θέση – Θεοδώρα Ντρίνιτς

Μικτή Σκυταλοδρομία Ελεύθερο 4χ100

2η Θέση – Παναγιώτης Κωστάκης, Γιώργος Ομαλιανάκης, Σούλα Μιράλμπα, Δέσποινα Κωστάκη.

200μ. Ύπτιο

4η Θέση – Δέσποινα Κωστάκη

200μ. Ύπτιο

4η Θέση – Δημήτρης Καφάτος

 

2η Ημέρα

200μ. Ελεύθερο

2η Θέση – Σούλα Μιράλμπα

200μ. Ελεύθερο

5η Θέση – Παναγιώτης Κωστάκης

100μ. Πρόσθιο

6η Θέση – Πέτρος Πολάκης

4χ100 Μικτή Ομαδική

4η θέση – Κωστάκη Δέσποινα, Δεληγιάννη Μαρία, Μιράλμπα Σούλα Πετρακάκη Κατερίνα.

4χ100 Μικτή Ομαδική

7η Θέση – Ομαλιανάκης Γιώργος, Κωστάκης Παναγιώτης, Πολάκης Πέτρος, Νίκος Γεωργουλάκης.

Πηγή: Κρητική Επιθεώρηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *