Αλλαγή σελίδας στην Δόξα Πλατανέ

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της Δόξας Πλατανέ, με τον Στέλιο Παπαδάκη – Πιατά να διαδέχεται τον Αντώνη Βαρούχα στην προεδρία του Δ.Σ.

Έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια και την τελευταία παρουσία της Δόξας Πλατανέ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ο Στέλιος Παπαδάκης – Πιατάς αναλαμβάνει και πάλι ρόλο προέδρου, με στόχο την ανάπτυξη της ακαδημίας και την «ενδυνάμωση» του ανδρικού τμήματος.

Έπειτα, λοιπόν, από τη διαδικασία των προγραμματισμένων εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ομάδας μας στις 31 Μαΐου, προέκυψε ένα νέο και ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο με 6 παλιά και ισάριθμα νέα μέλη, που δηλώνει «παρών» στη νέα εποχή της Δόξας Πλατανέ, υποσχόμενη για ένα λαμπρό μέλλον.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του συλλόγου μας απαρτίζεται από τους:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στέλιος Παπαδάκης – Πιατάς
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρίνος Παπαδάκης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Βροντάκης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεώργιος Πάγκος
ΤΑΜΙΑΣ: Ιωακείμ Καγκάς του Αντωνίου
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Νίκος Τσιμπούκας
ΜΕΛΗ: Λουκάς Μυριοκεφαλιτάκης (β’ ταμίας), Ευάγγελος Γιατζόγλου, Γεώργιος Μοτάκης του Τρύφωνα.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Ιωάννης Χούλης, Νίκος Μακρής, Εμμανουήλ Ρισσάκης.

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΠΙΑΤΑ:
«Αρχικά να αναφερθώ στον απερχόμενο πρόεδρο, Αντώνη Βαρούχα, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας και πέτυχε πολλά αυτήν την 3ετία και τον ευχαριστούμε από καρδιάς. Σε αυτό το διάστημα, ουσιαστικά, μπήκαν οι βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό αθλητικό σωματείο του νομού μας. Τρία δύσκολα χρόνια για τον αθλητισμό γενικότερα λόγω του κορωνοϊού, όμως σταθήκαμε με αξιοπρέπεια.

Στόχος μας από εδώ και στο εξής είναι να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο σε ό,τι αφορά την ανδρική μας ομάδα, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός, αλλά να βρισκόμαστε μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Όμως, το μεγαλύτερο βάρος πρέπει να πέσει στην ακαδημία μας. Ήδη κάναμε μία καλή αρχή και θεωρούμε πως τα καλύτερα έρχονται. Άλλωστε, εκεί βρίσκεται το μέλλον της ομάδας μας, αλλά και κάθε ομάδας που σέβεται τον εαυτό της και την ύπαρξη της.

Παράλληλα, ακόμα ένας μεγάλος στόχος, αλλά με ορίζοντα 3ετίας, είναι να προσπαθήσουμε για να αγωνιστεί η ομάδα μας στο γήπεδο του Τσεσμέ σε επίσημες διοργανώσεις. Ένας στόχος όπου χρειάζεται ακόμα χρόνος για να ολοκληρωθούν οι υποδομές και να μπορέσουμε να απολαύσουμε τη Δόξα Πλατανέ στο «σπίτι» της».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *