8 Σεπτεμβρίου 2024

Αλλαγή σελίδας στον ΣΔΠ Ρεθύμνου

Νέα εποχή ξεκινάει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου από σήμερα, μετά από την διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Μετά από δύο δεκαετίες και βάλε που ήταν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου ο Κυριάκος Δελήμπασης δεν εκλέγει στο νέο Δ.Σ. Σε μια Τακτική Γενική Συνέλευση που είχε αρκετές στιγμές έντασης και αντεγκλήσεων, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ., το οποίο είναι αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο Δ.Σ. Το μήνυμα της αλλαγής σελίδας στον ΣΔΠ Ρεθύμνου ήταν εμφανές από την καταψήφιση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, του απερχόμενου Δ.Σ.

Πλειοψηφών στις αρχαιρεσίες ήταν ο Μιχάλης Βοσκάκης, ο οποίος για αύριο Πέμπτη (αργά το απόγευμα) έχει συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα. Εκτός του Βοσκάκη, στο νέο Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Ρ. εκλέχθηκαν οι Αρχοντής Βαμβακίδης, Γιώργος Σταυρουλάκης του Ιωάννη, Γιάννης Φραγκιαδάκης, Γιάννης Χατζημπεκιάρης, Νίκος Σαρής και Ραφαήλ Σταυρουλάκης. Αντιθέτως δεν εκλέχθηκαν οι Κυριάκος Δελήμπασης, Βασίλης Γαγάνης, Μιχάλης Κατσαμάς και Δημήτρης Χριστοδουλάκης. Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Ματθαίος Βαρβαντάκης, Θεοδόσιος Χατζημπεκιάρης και Ευάγγελος Κουτσουράκης.

Λεπτομέρειες, φωτορεπορτάζ και δηλώσεις αύριο, αποκλειστικά στο RethymnoSports.gr που ήταν το μοναδικό μέσο που βρέθηκε στην Γενική Συνέλευση του ΣΔΠΡ.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *