18 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση της ΕΠΣΡ για την περιπέτεια της ΠΑΕ Επισκοπής

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου ζητάει από όλα τα αρμόδια όργανα να εξετάσει ευρέως και ενδελεχώς τα στοιχεία στην υπόθεση της ΠΑΕ Επισκοπής, βγάζοντας μια δίκαιη απόφαση, για την οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη η Ρεθυμνιώτικη Ένωση.

Η ΕΠΣΡ με την ανακοίνωση της εξάρει την πορεία τόσων ετών  ΑΟ και ΠΑΕ Επισκοπής, της διοίκησης και του προέδρου της.

Αναλυτικά:

«Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ σαν ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στο νομό Ρεθύμνου δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για την περιπέτεια που έχει μπει η κορυφαία ομάδα του νομού μας, την ΠΑΕ Επισκοπή. Έξαλλου η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ αποτελεί ένα από τα εκλεκτά μέλη μας, το οποίο διαχρονικά μας εκπροσωπεί επάξια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, επιδεικνύοντας ΗΘΟΣ, ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Διαθέτει μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ιδιαίτερα ένα ΠΡΟΕΔΡΟ ο οποίος ΖΕΙ και ΑΝΑΠΝΕΕΙ, ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ και ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ και το ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, συνδράμοντας σημαντικά στην ανάπτυξη του σπορ από άκρη σε άκρη του νομού μας.

Όμως όποιος ζει, εργάζεται και μοχθεί είναι δεδομένο πως μπορεί να υποπέσει σε κάποια αστοχία ή κάποιο λάθος.

Τα δείγματα τόσο του ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, όσο και της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ όλα αυτά τα χρόνια είναι ΤΟΣΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, που με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΨΕΙ οτιδήποτε ΑΝΗΘΙΚΟ και ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

Ζητάμε και παρακαλάμε από όλα τα αρμόδια όργανα που στα χέρια τους κρατούν την τύχη της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, να εξετάσουν ευρέως και ενδελεχώς τις αιτιάσεις της και να βγάλουν την πιο ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Τους έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *