8 Σεπτεμβρίου 2024

Αναμενόμενη ήττα για τις γυναίκες του ΝΟΡ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε χθες το μεσημέρι ο ΝΟ Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 21-3 από το ΝΟ Βουλιαγμένης στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α1 πόλο Γυναικών.

Ο Κώστας Φιτσανάκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα και να χρησιμοποιήσει πολλές νεαρές παίκτριες, από το τμήμα Νεανίδων που είχε στην διάθεση του. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην πισίνα της Βουλιαγμένης και οι τυπικά φιλοξενούμενες – ο ΝΟΡ ήταν γηπεδούχος – έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Δύο γκολ για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα πέτυχε η Μυριοκεφαλιτάκη, ενώ ένα ακόμη πρόσθεσε η Σολανάκη. Για το ΝΟ Βουλιαγμένης από 4 γκολ πέτυχαν οι Ρουμπέση και Πρωτοπαπά.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-6, 0-4, 0-4, 3-7

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρκοπούλου, Δημητροπούλου.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σολανάκη 1, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Κυριακάκη, Σαφέτη, Μπελέγρη, Λιμπιτάκη, Θεοδωράκη, Αλεξάκη, Μαυρέλου, Καραλόγου, Ε. Φαρμάκη, Πατσαχάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Ντάσου 2, Πρωτόπαππα 4, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 1, Ρουμπέση 4, Κώτσια 1, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Μαμόγλου 2, Βαρελίδη.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *