19 Απριλίου 2024

Ανατροπή! Την Κυριακή αποφασίζει ο Άρης Ρ. για Γ’ Εθνική

Νέα δεδομένα έχουμε στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής με τις 4 ομάδες που αρχικά ήταν αρνητικές να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα, μεταξύ των οποίων και ο Άρης Ρεθύμνου.

Την αρχή είχαν κάνει πριν από μερικές ημέρες Δαμάστα και Γιούχτας που είχαν δείξει τις διαθέσεις τους για συμμετοχή στο πρωτάθλημα-εξπρές των 11 αγωνιστικών για την ολοκλήρωση του α’ γύρου, ενώ τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως αλλάζουν στάση και οι Νεάπολη και Άρης Ρεθύμνου. Οι Λασιθιώτες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα με νέο πρόεδρο και προπονητή, ενώ προς την κατεύθυνση της συμμετοχής του κινείται και ο Άρης Ρεθύμνου.

Οι Περβολιανοί βλέποντας την διάθεση κάποιων ποδοσφαιριστών τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, επανεξετάζουν την συμμετοχή τους και θα οριστικοποιήσουν την θέση τους την ερχόμενη Κυριακή. Εκείνη την ημέρα (28 Μαρτίου) έχει οριστεί συνάντηση διοικούντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών του Άρη Ρεθύμνου, με τους τελευταίους να καταθέτουν την επιθυμία τους. Εφόσον υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να αγωνιστεί τότε θα επέλθει οριστικά η ανατροπή και ο Άρης Ρεθύμνου θα κατέβει κανονικά να αγωνιστεί στις εναπομείνασες 11 αγωνιστικές. Πρόθεση των διοικούντων του Άρη, ούτως ή άλλως πάντως είναι ανεξαρτήτως αν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα, από την Δευτέρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις όσοι ποδοσφαιριστές το επιθυμούν.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *