16 Σεπτεμβρίου 2024

Απέκτησε Σωπασή η Επισκοπή

Την 13η μεταγραφή της πραγματοποίησε η Επισκοπή, αποκτώντας τον Ρεθεμνιώτη μέσο Σήφη Σωπασή, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Εθνικό.

Πρόκειται για έναν 22χρόνο επιτελικό μέσο, ο οποίος εκτός του Εθνικού, έχει περάσει από την Ολλανδική Φένλο, αλλά και από την Κ20 του Κισσαμικού. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σήφη Σωπασή. Πρόκειται για τον 22χρονο κεντρικό μέσο ο οποίος έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο και πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Το βιογραφικό του Σωπασή

Ο Σήφης Σωπασής έχει γεννηθεί στις 4/9/1996 και έχει ύψος 1.68μ.. Ο Σωπασής συμμετέχει από την πρώτη στιγμή τις προπονήσεις της Επισκοπής και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο βραχύσωμος μέσος έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΠΟ Ατσαλένιο και σε πολύ μικρή ηλικία (14 ετών)  δοκίμασε σε ομάδα της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα στην Φένλο. Και σε ηλικία 20 ετών επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και στην Κ20 του Κισσαμικού.  Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Εθνικό.

Σωπασής: «Με ρόλο πρωταγωνιστικό»

Ο νεαρός μέσος μίλησε γι’ αυτή την εξέλιξη που είχε η δική του υπόθεση δείχνοντας πως έχει μπει ήδη στο κλίμα: «Ήρθα στην Επισκοπή γιατί είναι ένα σοβαρό και οργανωμένο σωματείο και θέλει να έχει ρόλους πρωταγωνιστικούς.

Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία γιατί έχουν συγκεντρωθεί καλοί  παίκτες με καλούς προπονητές».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *