Απέκτησε το νεαρό Καλογεράκη η Επισκοπή

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Επισκοπή, επενδύοντας στο μέλλον με την απόκτηση του 18χρόνου Νίκου Καλογεράκη, ο οποίος και τυπικά εδώ και λίγη ώρα ανήκει στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τον 16ο Ρεθεμνιώτη ποδοσφαιριστή που πλαισιώνεται στο ρόστερ της Επισκοπής. Ο Καλογεράκης είναι στόπερ και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ και την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Ε.Α.Π.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής χαρακτηριστικά, αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλαου Καλογεράκη. Ο νεαρός Νικόλας έχει γεννηθεί στις 17/3/2000 και έχει ύψος 1.90μ..

Αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αμυντικός και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στο Ρέθυμνο ΠΣ. Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους έπαιξε στην ΕΑΠ (Α’ τοπικό Ρεθύμνου).

Ο Νικόλας έδωσε εξετάσεις όλες αυτές τις μέρες στην προετοιμασία της ομάδας μας και τις πέρασε επιτυχώς.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει θερμά και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Καλογεράκης: «Να δείξω ότι αξίζω»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που θέλει να γευθεί όλη αυτή την εμπειρία τόνισε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω κι ότι θα πρέπει να βάζω ακόμη περισσότερους στόχους.

Η Επισκοπή είναι ένα επαγγελματικό σωματείο το οποίο θέλει μονίμως να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο έχοντας ως στόχο τον πρωταθλητισμό χαρίζοντας κίνητρα στους παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *