Αποφασισμένος για restart! Κλείνει στον Ρεθυμνιακό… με το βλέμμα στην Ευρώπη

Μετά από δύο χρονιές μετάβασης, ήγγικεν η ώρα για την επανεκκίνηση στην καριέρα του Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη, ο οποίος είναι αποφασισμένος για αυτό το restart στην πορεία του.

Ο ταλαντούχος 21χρονος μέσος έχει πεισμώσει από τις όποιες ατυχίες των προηγούμενων ετών και είναι αποφασισμένος να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του. Οι ικανότητες και οι δυνατότητες του Ρεθυμνιώτη μέσου είναι αδιαπραγμάτευτες, έχοντας προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης είναι πολύ κοντά στην ένταξη του στον Ρεθυμνιακό για την επόμενη σεζόν (σας ενημέρωσε σχετικά νωρίτερα το Rethymnosports.gr), ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Τα διαπιστευτήρια του νεαρού άσου είναι γνωστά από την εξαιρετική παρουσία του στον Παναθηναϊκό (σε όλα τα τμήματα «Κ» της πράσινης ΠΑΕ) και δεν θα μπορούσαν να μην προκαλέσουν το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Ήδη βρίσκεται στα κιτάπια… ομάδας από την Γερμανία, αλλά και μία ακόμη ομάδα από τα Βαλκάνια που θα αγωνίζεται στο Europa League. Αμφότεροι οι δύο σύλλογοι, αλλά και άλλοι θα παρακολουθούν την εξέλιξη του Ξεπαπαδάκη, με απώτερο σκοπό να τον εντάξουν μελλοντικά στο έμψυχο δυναμικό τους.
Όπως γίνεται αντιληπτό από αυτή την ιστορία, πολλά οφέλη θα έχει και ο Ρεθυμνιακός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα έχει στις τάξεις του ένα διψασμένο, μα προπάντων ένα ποδοσφαιριστή με αστείρευτο ταλέντο, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *