8 Σεπτεμβρίου 2024

“Αποχαιρέτισε” από νωρίς το Κύπελλο ο ΟΠΕΡ

Πρόωρο τέλος έβαλαν οι γυναίκες του ΟΠΕ Ρεθύμνου στη συνέχεια τους στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς την πολυτιμότερη της στα τελευταία ματς, Μαρίνα Ζούνιτς, δεν κατάφερε να «κόψει» το 5ο εισιτήριο για την είσοδο της στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία θεωρητικά είχε εύκολο έργο αλλά οι αθλήτριες του Νίκου Ζιώγα βρέθηκαν σε κακή μέρα, με αποτέλεσμα αυτή την «βαριά» ήττα.

Οι «Ρεθυμνιώτισσες» μπήκαν δυνατά στο 1ο σετ, προηγήθηκαν με 10-13 με την Σαπαρέφσκα αλλά με συνεχόμενα λάθη, έδωσαν το δικαίωμα στις γηπεδούχες να αντιδράσουν και να γυρίσουν το ματς, παίρνοντας το σετ με 25-21. Το 2ο σετ άνηκε ολοκληρωτικά στον Ηρακλή, ο οποίος ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του, κάνοντας το 2-0 με 25-21. Στο 3ο σετ οι «Ρεθυμνιώτισσες» προσπάθησαν να πάρουν κάτι καλό με τις Τσέϊμπερς και Παρσκάκη αλλά έχασαν και αυτό το σετ μαζί με τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-21, 25-21, 25-20.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Σπανού, Κορναράκη, Κόνιαρη, Γκρέκα, Γεωργιάδη, Αγγελόπουλου –λ / Λύρα –λ, Νικολογιάννη, Καστάνου, Γκουντιμένκο.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Νίκος Ζιώγας): Κλεισιάρη, Τσέιμπερς, Ξαγοραράκη, Παρασκάκη, Σαπαρέφσκα, Τσελάνη, Παπουτσή –λ / Χατζάκη Ρ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *