8 Σεπτεμβρίου 2024

Απόδραση Ερμή Ζωνιανών από Καπαρέλι!

Τεράστιας σημασίας νίκη – η πρώτη εκτός έδρας – πανηγύρισε ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος πριν από λίγο επιβλήθηκε 1-0 του ΑΟ Υπάτου στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Λίτσκα με διαγώνιο σουτ στο 82’, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Οσβάλντο Αρουέλλο, η ομάδα του Μηνά Πίτσου έφυγε με το τρίποντο της νίκης, όπου μετά τις εξελίξεις με την ανατροπή δικαστικά… στο παιχνίδι Φωστήρας-Αγία Παρασκευή, μείωσε στους 3 βαθμούς την διαφορά του από την σωτηρία. Πύρρειος η νίκη για τους Ρεθυμνιώτες αφού έχασαν με τραυματισμό τον Μανώλη Τουρνάκη, με την σοβαρότητα της κατάστασης του να αποδεικνύεται τις επόμενες ώρες.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ολοκληρωτική εμφάνιση στο γήπεδο Καπαρελίου και πανηγύρισαν δίκαια τη σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, στον οποίο δεν επέτρεψαν να απειλήσει ιδιαίτερα τον Δεσποτόπουλο, ο οποίος στην μία φάση που χρειάστηκε (στο 72’) ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το μακρινό σουτ που επιχειρήθηκε. Αντ’ αυτού ο Ερμής έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Αουρέλλο στο 27’, ενώ στο 87’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κεφαλούκου η πάσα του δεν έφτασε τελευταία στιγμή στον Λίτσκα, που ήταν έτοιμος να πλασάρει σε κενή εστία. Επιπλέον, ο Ερμής Ζωνιανών ζήτησε έντονα πέναλτι σε ανατροπή του Σκουτέλη στο 19’ με τον διαιτητή όμως να κλείνει τα μάτια…

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καπίρης, Ρούσσος, Κατελανάκης (Αθηνών).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 82’ (Σ) Λίτσκας.

ΑΣΙΣΤ: 82’ Αρουέλλο.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος):

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Τουρνάκης (84’ Ζερβός), Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Γεμιστός, Άπιελ, Παππάς (88’ Αυγουστάκης), Κωστάκης, Βιτώρος (73’ Κεφαλούκος), Σκουτέλης (73’ Λίτσκας), Αρουέλλο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *