25 Απριλίου 2024

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του ΝΟΡ (photos)

Στο κτήμα Θυμέλη πραγματοποιήθηκε η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, βραβεύοντας παλιούς και νέους αθλητές των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.
Εκατοντάδες παιδιά, γονείς, αθλητές και αθλήτριες, προπονητές και μέλη του Συμβουλίου του συλλόγου έδωσαν το “παρών”, ενώ οι τοπικές αρχές εκπροσωπήθηκαν από τους Θοδωρή Νίνο (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης), Κωνσταντίνο Καστρινάκη (Λιμενάρχης Ρεθύμνου) και Ειρήνη Κουτσαλεδάκη (Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου). Αμέσως μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους Κώστα Βεργιανάκη, Βασίλη Παπαδάκη και Σπύρο Παπαδάκη.

Ομάδα Νεανίδων
Για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή των: Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Καραβάνου Ελευθερία, Λιμπιτάκη Στυλιανή, Θεοδωράκη Ευαγγελία, Γαβαλά Κατερίνα, Μπιρλιράκη Ευαγγελία, Μπιρλιράκη Καλλιόπη, Καζάνα Χρυσή, Κυριακάκη Καδιανή, Συριανόγλου Κυριακή, Φραγκιαδάκη Μαρία, Ευθυμίου Στυλιανή, Παντζαρίδου Μαγδαληνή.

Ομάδα Μίνι Κορασίδων
Για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή των: Καραγιάννη Μαρία, Μαλλιαρού Δέσποινα, Λιμπιτάκη Άννα, Χατζάκη Ευαγγελία, Παπαδάκη Μαλαματή, Παναγιωτάκη Χριστίνα, Κυριακάκη Καδιανή, Μαρκαντώνη Ιωάννα, Περράκη Θεοδώρα, Φραγγελάκη Αργυρώ, Λαμπαθάκη Δήμητρα, Γαλερού Στυλιανή, Παντελιδάκη Παρασκευή, Νύκταρη Μαρία.

Ομάδα Νέων Γυναικών
Για την 4η θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή των: Καζάνα Χρυσή, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Παντζαρίδου Μαγδαληνή, Καραβάνου Ελευθερία, Σαφέτη Άρτεμις, Ευθυμίου Στυλιανή, Καρυπίδου Μελίνα, Καρυπίδου Ηρώ, Γαβαλά Κατερίνα, Μπελέγρη Δέσποινα, Θεοδωράκη Ευαγγελία, Λιμπιτάκη Στυλιανή.

Ομάδα Γυναικών (Α1)
Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της την περσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα πόλο, αγωνιζόμενη στην Ουτρέχτη απέναντι στις Βουλιαγμένη, Σαντ Αντρέου, Μπάγιερ Ίρντιγκεν και Ουτρέχτη. Μέλη εκείνης της ομάδας ήταν οι: Κυριακάκη Φλώρα, Πατσαχάκη Ελισάβετ, Παλληκαράκη Μαρία, Καραβάνου Ελευθερία, Φαρμάκη Έλενα, Μαυρέλλου Βάσω, Φαρμάκη Μαρία, Σαφέτη Άρτεμις, Γαγάνη Εύα, Μπελέγρη Δέσποινα, Λιμπιτάκη Στέλλα, Θεοδωράκη Ευαγγελία, Σολανάκη Αντωνία, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία.

Προπονητές: Επίσης, βραβεύθηκαν οι «αρχιτέκτονες» των επιτυχιών Κώστας Φιτσανάκης και Κωστής Χατζηδάκης για την καθοδήγηση των παραπάνω τμημάτων.

Φαρμάκη Έλενα
Για την προσφορά της και την ανάδειξη της σε καλύτερη περιφερειακή παίκτρια της Α1 πόλο Γυναικών, με την βράβευση να την πραγματοποιεί ο πατέρας της κ. Μανώλης Φαρμάκης.

Γαβαλά Κατερίνα
Για το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, την 4η θέση στις Νέες Γυναίκες και την 7η θέση στις Κορασίδες.

Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία
Για τη 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στον Βόλο ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας, την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο Νόβισαντ της Σερβίας,  την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων της Νέας Ζηλανδίας, το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, την 4η θέση στο Πανελλήνιο Νέων Γυναικών και την 5η θέση στην Α1 Γυναικών.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Ντρίνιτς Θεοδώρα
Καλύτερη κολυμβήτρια για το 2017, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο Παγκορασίδων Β’, ενώ κατέχει και το Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της (00:28.38)Μπράνιστε Μάριος: Του δόθηκε το βραβείο ήθους για την αγωνιστική παρουσία και την προσφορά του. Μάλιστα, είναι αρχηγός και αποτελεί παράδειγμα για όλους, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων με την καθημερινή του παρουσία.

Σούλα Μιράλμπα
Καλύτερη αθλήτρια του προαγωνιστικού τμήματος, βάσει της αξιολόγησης της επίδοσης της στα 100μ. ελεύθερο (1:06.23).

Γεωργουλάκης Νικόλαος
Καλύτερος αθλητής της προαγωνιστικής, βάσει της αξιολόγησης της επίδοσης του στα 200μ. πρόσθιο (2:57.88).

Πολάκης Πέτρος
Για τη συνολική αγωνιστική παρουσία του, κατακτώντας συνολικά 4 πρώτες και 2 δεύτερες θέσεις σε ατομικό επίπεδο στα χειμερινά και θερινά πρωταθλήματα προαγωνιστικής κατηγορίας.

Κωστάκης Παναγιώτης
Για τη συνολική αγωνιστική παρουσία του, κατακτώντας συνολικά 4 πρώτες και 2 δεύτερες θέσεις σε ατομικό επίπεδο στα χειμερινά και θερινά πρωταθλήματα προαγωνιστικής κατηγορίας.

Κατσιλιάνος Στέφανος
Για την πολύτιμη προσφορά του ως προπονητής των τμημάτων κολύμβησης.

Επίσης βραβεύθηκε ο κ. Βαγγέλης Ζουρμπάκης για την προσφορά του στον σύλλογο, παραλαμβάνοντας την πλακέτα από τον πρωτεργάτη και πρώτο προπονητή του συλλόγου κ. Γιώργο Χατζάκη.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΝΟΡ Μανόλης Κουφάκης βράβευσε και τους χορηγούς της προσπάθειας του, την κοινοπραξία ANEK Lines – Blue Star Ferries, τα ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου και την εταιρεία STIHL.

  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Ντρίνιτς_Θεοδώρα_Κατσιλιάνος_Στέφανος_3
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Χατζάκης_Γιώργος_Ζουρμπάκης_Ευάγγελος_1
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Φαρμάκη_Έλενα_21
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Πολάκης_Γρηγόρης_Μπράνιστε_Μάριο_Κωστάκης_Παναγιώτης_4
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Ομάδα_Νεανίδων_2
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Κατσιλιάνος_Στέφανος_1
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Κολυμβητές_1
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Κυριακάκη_15
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Μυριοκεφαλιτάκη_Γαβαλά_14
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Ομάδα_Μίνι_Κορασίδων_1
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Θυμέλη__1
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Γυναικεία_Ομάδα_23
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_Βράβευση_ΑΝΕΚ_5
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_32
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_13
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_2
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_3
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_9
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_10
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_30
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_29
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_21
  • ΝΟΡ_Εκδήλωση_Βραβεύσεις_19

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *