19 Απριλίου 2024

Ασπρομάτης: «Για το καλύτερο δυνατό στις Αρχάνες»

Την προσμονή την δική του των συνεργατών του, αλλά και των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο Ηλίας Ασπρομάτης μιλώντας για το παιχνίδι της πρεμιέρας στις Αρχάνες με αντίπαλο τον Γιούχτα.

Ο τεχνικός του ΑΟΝ Αστέρα, γνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζοντας με μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου, προσεγγίζοντας το έτσι, ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας έφτασε η στιγμή για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού, γιατί απέναντι μας έχουμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Γ’ Εθνικής, όπως είναι ο Γιούχτας. Θα πάμε στις Αρχάνες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι και αλλιώς ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα και ευελπιστούμε με την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Επ’ ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, σε όλα τα σωματεία της Κρήτης και στα μέλη όλων των συλλόγων, αντιμετωπίζοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Ξεχωριστές ευχές πως τα δύο γειτονικά φίλα σωματεία του Ρεθυμνιακού και του Άρη, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, συμβάλλοντας ο καθένας από την πλευρά του στην αναβάθμιση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *