8 Σεπτεμβρίου 2024

Ασταμάτητος, ο Ερμής Ζωνιανών πήρε το ντέρμπι στο ΔΑΚ Γάλλου!

Την ξέφρενη πορεία του στον β’ γύρο του πρωταθλήματος συνέχισε ο Ερμής Ζωνιανών πανηγυρίζοντας την 3η σερί νίκη του μέσα σε 8 ημέρες και πάτησε στην γραμμή της σωτηρίας. Με χρυσό σκόρερ τον Οσβάλντο Αρουέλλο η ομάδα το Μηνά Πίτσου επιβλήθηκε 0-1 της Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου στην συνέχεια του χθεσινού πρώτου 10λεπτου.

Η νίκη ήταν δύσκολη μιας και το παιχνίδι διεξήχθη σε κακές καιρικές συνθήκες με δυνατό άνεμο και κρίθηκε ουσιαστικά σε ένα δίλεπτο. Στο 80’ η Επισκοπή έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Κάμερον, ο οποίος εξ’ επαφής σημάδεψε το δοκάρι, με τον Αρουέλλο στο 82’ να μην αστοχεί και με εκπληκτική κεφαλιά να χαρίζει στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο.

Φάσεις και Γκολ

11’ τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ερμή Ζωνιανών, με τον Κεφαλούκο να βγάζει τετ α τετ τον Λίτσκα, την προβολή του οποίου έδιωξε ο Ψαρράς.

15’ νέα καλή ευκαιρία για τον Ερμή με τον Κωστάκη να βρίσκει τον Κεφαλούκο, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16’ σουτ Κοναγκάγια μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Δερμιτζάκης.

33’ καλό σουτ του Κάμερον από το ύψος της περιοχής θα μπλοκάρει ο Δερμιτζάκης.

36’ αντεπίθεση της Επισκοπής με τον Μέτα να τρέχει… το γήπεδο και να βγάζει τετ α τετ τον Κοναγκάγια, αλλά το πλασέ του σώζει με τάκλιν αυτοθυσίας ο Γεμιστός.

49’ σέντρα του Κάμερον, ο Μέτα δεν βρίσκει όπως θα ήθελε την μπάλα, με την Επισκοπή να ζητάει χλιαρά πέναλτι για το τάκλιν του Ζερβού.

80’ σέντρα του Κοναγκάγια, λάθος εκτίμηση του Σαρρή, αλλά ο Κάμερον εξ’ επαφής πλασάρει στο αριστερό δοκάρι.

82’ σέντρα του Γεμιστού, ο Αρουέλλο με κεφαλιά ανοίγει το σκορ, 0-1.

85’ η Επισκοπή ζητάει πέναλτι για το μαρκάρισμα του Ρουμπάκη πάνω στον Δημητρακούδη.

90’+1’ σέντρα του Χάιδου, επικρατεί σύγχυση ο Τσαμπουράκης πλασάρει αλλά κοντράρει σε αμυνόμενο και καταλήγει κόρνερ.

90’+2’ σέντρα του Κοναγκάγια, ο Κάμερον εξ’ επαφής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουκλάκης, Μαυρεδάκης, Κ. Βράγκου (Χανίων).

ΤΟ ΓΚΟΛ: 82’ (Κ) Αρουέλλο.

ΑΣΙΣΤ: 82’ Γεμιστός.

ΔΟΚΑΡΙ: 80’ Κάμερον.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης (78’ Πεκίνι), Μεργέμογλου, Μέτα (66’ Λέκα), Κοναγκάγια, Κουκούλης (55’ Τσαμπουράκης), Δημητρακούδης, Πάτας, Κεφαλάς, Κάμερον.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης,  Γεμιστός, Σαρρής, Αγκουίνο, Μπαμπουλάκης, Παππάς, Λίτσκας (78’ Ρούμπακης), Κεφαλούκος (85’ Αυγουστάκης), Κωστάκης, Ζερβός, Αρουέλλο (90’+4’ Κοζορωνης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *