Αύριο οι εκλογές του Σ.Δ.Υ. Ρεθύμνου

Αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις18.30, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου.


Το πρόγραμμα να περιλαμβάνει απολογισμό της διετίας 2016 – 2018, οικονομικό απολογισμό της εν λόγω διετίας και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 6 Μάρτιου στις 18.30 στο ίδιο μέρος.

Ανακοίνωση ΣΔΥΡ:
«Αγαπητά μέλη,  σας ενημερώνουμε πως πέρασαν δύο χρόνια από τις τελευταίες εκλογές που αναλάβαμε σαν Δ.Σ. την διαχείριση της καθημερινότητας του συλλόγου μας.
Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού θα πρέπει εντός του πρώτου τριμήνου του 2019 να προκηρύξουμε τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής για την προσεχή διετία 2019 – 2020.
Σας καλούμε λοιπόν να προσέλθετε την Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2019 στο γνωστό χώρο του τμήματος αθλητισμού του Δήμου (όπου φιλοξενούνται και τα γραφεία του Σ.Δ.Υ.Ρ.), στον 1ο όροφο του κλειστού γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη (είσοδος από την δυτική πλευρά στο παραλιακό μέτωπο, ανεβαίνουμε τη μεταλλική σκάλα). Εάν δεν υπάρξει απαρτία την πρώτη Τετάρτη 27 του ΦΛΕΒΑΡΗ 2019, η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 06 του Μάρτη 2019 ημέρα Τετάρτη στις 18:30,στην οποία θα υπάρξει απαρτία και θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση.
Η διαδικασία περιλαμβάνει:
α) απολογισμό δράσης για τη διετία 2016 – 2018,
β) οικονομικό απολογισμό της εν λόγω διετίας και
γ) εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Ρ.
Δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι με βάση το άρθρο 19 του καταστατικού μας, έχουν όλα τα μέλη μας που:
έχουν συμπληρώσει τρίμηνο από την εγγραφή τους στα Μητρώα του Σ.Δ.Υ.Ρ. μέχρι την ημέρα των αρχαιρεσιών, είναι ταμειακός τακτοποιημένα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
Καλούμε όσα μέλη μας έχουν χρόνο και διάθεση, να προσφέρουν τις καινούριες ιδέες τους ώστε να συνεχίσει ο σύλλογος την ανοδική του πορεία, να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και την παραμονή της ημερομηνίας των εκλογών αποστέλλοντας απάντηση με τη θετική τους πρόθεση στο sdyrethymnou@gmail.com
Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Ρ.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *