16 Σεπτεμβρίου 2024

Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα για τη Γ’ Εθνική!

Αύριο κρίνονται τα πάντα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του RethymnoSports.gr, με την ΕΠΟ να είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα σπουδαία… για τη νέα χρονιά.
Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, αλλά και την ενημέρωση για το τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα τους. Οι δύο Ρεθυμνιώτικες ομάδες, δεν γνωρίζουν καλά-καλά τους αντιπάλους τους, το πότε θα γίνει η κλήρωση, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και με ποιους όρους.
Όλα αυτά βέβαια για να δρομολογηθούν έπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Football League και να μάθουμε τι θα γίνει τελικά με τους 4 περυσινούς δευτεραθλητές (Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός, Κηφισιά). Η οριστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που εκδίκαζε σήμερα την υπόθεση, ήταν αρνητική και έτσι οι 4 θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Έτσι, αύριο Παρασκευή, αναμένεται να συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία για να οριστικοποιηθούν τα φλέγοντα ζητήματα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πιθανότατα λοιπόν θα μάθουμε για την ημερομηνία της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής – πληροφορίες θέλουν τη σέντρα να γίνεται 27 Σεπτεμβρίου – την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης, όπως επίσης τον καταρτισμό των 4 ομίλων, αλλά και τους όρους της προκήρυξης που αφορούν προβιβασμό-υποβιβασμό.
Ο αριθμός των ομάδων είναι ακόμη μετέωρος και όπως γίνεται αντιληπτό ο ακριβής αριθμός θα καθορίσει και ποιες ομάδες θα βρουν μπροστά τους οι Επισκοπή, Ερμής Ζωνιανών, ΟΦΗ και ΠΑΟ Κρουσώνας. Δεδομένη θεωρείται στον όμιλο η παρουσία του Ιαλυσού, όπως φυσικά και των ομάδων από τις ΕΠΣ Αθηνών και Πειραιά. Όλες αυτές στο σύνολο τους είναι 14 ομάδες, ενώ υπάρχει το ερωτηματικό τι μέλλει γενέσθαι οι ομάδες από Ανατολική (Αστέρας Βάρης, Τριγλία Ραφήνας) και Δυτική Αττική (Βύζας Μεγάρων).
Πιθανότατα ο όμιλος των Κρητικών ομάδων θα περιλαμβάνει τις ομάδες:
ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Επισκοπή, Ερμής Ζωνιανών
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΟΦΗ, ΠΑΟ Κρουσώνα
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ιάλυσος
ΑΘΗΝΩΝ: ΑΟ Γλυφάδας, Ηλυσιακός, Ηράκλειο, Κηφισιά, Τράχωνες Αλίμου, Φωστήρας
ΠΕΙΡΑΙΑ: Ατρόμητος, Εθνικός, Ιωνικός

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *