Βέλιτς: «Να βοηθήσω την ομάδα να πάει μπροστά»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός της Επισκοπής έκανε ο Γιάσμινκο Βέλιτς, λίγο μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ο Βόσνιος τεχνικός εξέφρασε την διάθεση του να βοηθήσει την ομάδα να πάει μπροστά, ώστε η Επισκοπή να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός σωστού ποδοσφαιρικού πρότζεκτ. «Η Επισκοπή είναι ένα σωματείο που έχει υγιή τρόπο σκέψης και που πρωτίστως οι άνθρωποί της αγαπάνε το ποδόσφαιρο και φυσικά την ομάδα τους.

Η διάθεσή και η πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω τους ίδιους και την ομάδα να πάει μπροστά. Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε η Επισκοπή να αποκτήσει χαρακτηριστικά ενός σωστού ποδοσφαιρικού πρότζεκτ.

Προτεραιότητα του συλλόγου θα πρέπει να αποτελέσει η βελτίωση των υποδομών αυτών που υπάρχουν και ενδεχομένως η δημιουργία κάποιων καινούριων. Με χαρά βλέπω ότι πρόθεση των παραγόντων είναι να δημιουργηθούν οι ανάγκες για να εξυπηρετείται όλο το τμήμα.

Τέλος, θα πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές για ένα ανταγωνιστικό ρόστερ έτσι ώστε η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια στην κατηγορία που θα μετέχει», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Μανωλακάκης

    Εύχομαι με σένα οδηγό αλλά και με την βοήθεια όλων, η Ομάδα επιτέλους να βρεθεί σταδιακά εκεί που της αξίζει.

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *