8 Σεπτεμβρίου 2024

Βαριά ήττα… με εχθρική διαιτησία και κακή φιλοξενία στο Πέραμα

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ερμή Ζωνιανών μπήκε σήμερα στο Πέραμα Πειραιά, μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Η προσγείωση ήταν ανώμαλη… για τους πράσινους οι οποίοι γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 από τον Περαμαϊκό, αλλά έχοντας σφοδρά παράπονα από την διαιτησία του Κατσίνη από την Ανατολική Αττική, αλλά και από την φιλοξενία που έτυχαν από τους γηπεδούχους.

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τον Ερμή Ζωνιανών να μπαίνει πολύ δυνατά δημιουργώντας και χάνοντας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, δύο τετ α τετ με τον Λίτσκα και ένα ακόμη με τον Βιτώρο. Επιπλέον ακυρώθηκε και γκολ του Λίτσκα ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί και σε μία στατική φάση, ουσιαστικά στην πρώτη επίσκεψη τους στα καρέ του Δερμιτζάκη κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 28’ με τον Κοντάκο. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Οι «πράσινοι» έβγαλαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο, δεν έβγαλαν αντίδραση με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κυριαρχήσουν και να φτάσουν στην επίτευξη τριών τερμάτων δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Στο 67’ και στο 78’ με δύο γκολ ο Κουφουδάκης έστειλε το σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Φιλιμέγκας στο 88’ και να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσίνης (Ανατ. Αττικής), Λυκομήτρος (Αργολίδας), Κυριαζής (Εβρου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 28’ Κοντάκος, 67’ 78’ Κουφουδάκης, 88’ Φιλιμέγκας.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Ζερβός (78’ Γρ. Χνάρης), Γεμιστός, Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Αγκουίνο, Παππάς (58’ Σκουτέλης), Βιτώρος (46’ Κεφαλούκος), Βαταμίδης, Λίτσκας, Αρουέλο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *