Βγήκαν οι αντίπαλοι για Καραβάνο & Μαρκάκη στο Παγκόσμιο Πάλης Βετεράνων

Η ζωντανή ιστορία της Παγκόσμιας Πάλης θα βρεθεί στο Λουτράκι, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων. Η μεγάλη διοργάνωση που ξεκινάει αύριο Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον… θρύλων του αθλήματος, όπου θα έρθουν στη χώρα μας να παλέψουν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Στις, συμμετοχές ξεχωρίζει το όνομα του Αντρέι Βρόνσκι. O 56χρονος Πολωνός έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ (1988) και της Ατλάντα (1996), τέσσερα σε παγκόσμια (1-1-2) και πέντε σε ευρωπαϊκά (3-0-2).Υπήρξε σημαιοφόρος της ομάδας της Πολωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Τα πάντα είναι έτοιμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων το οποίο ξεκινά αύριο στο Λουτράκι. Στο τρίτο μεγάλο διεθνές αθλητικό ραντεβού που φιλοξενεί η χώρα μας στο άθλημα της πάλης, θα αγωνιστούν περίπου 750 αθλητών από 50 χώρες.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις κατηγορίες της Ελευθέρας πάλης, όπου οι Ρεθυμνιώτες Βετεράνοι έμαθαν τους αντιπάλους τους.
Στην Β’ κατηγορία στα 88κ. ο Φίλιππος Μαρκάκης κληρώθηκε με τον Αμερικανό Σ. Κινγκ.

Την Γ’ Κατηγορία και τα 78κ., ο Μανώλης Καραβάνος θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με τον Σ. Ζολντάγιεφ από το Καζακστάν.

Συνολικά 20 Ελληνες θα συμμετέχουν στην διοργάνωση, με τους υπόλοιπους να μπαίνουν τις επόμενες ημέρες στις κατηγορίες της ελληνορωμαϊκής.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *